Tilaus-toimitusketjun kehittäminen (5op)
Toteutuksen tunnus: KA33C60-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 10.11.2017 - 05.04.2018
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 06.04.2018 - 04.05.2018
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 2 op
- Virtuaaliosuus
- 3 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Opiskelija ymmärtää tilaus-toimitusketjun johtamisen merkityksen. Opiskelija osaa analysoida, miten tilaus-toimitusketjun hallinta vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen. Opiskelija osaa tarkastella yrityksen tuotannonohjausta, varastointia, hankintatoimea ja kuljetuksiin liittyvää problematiikka. Opiskelija osaa analysoida ja kehittää yrityksen tilaus-toimitusketjua.
Sisältö
-Tilaus-toimitusketjun keskeiset osa-alueet
-Tilaustoimitusketjun analysointi ja kehittäminen
Oppimateriaalit
Ilmoitetaan opintojakson alussa
Opetusmenetelmät
Luennot
Tehtävät ja itsenäinen opiskelu
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Lukujärjestykseen merkittyä opiskelua 20 h
Ryhmätyöt ja itsenäinen opiskelu 115 h
Yhteensä 135 h
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
-Opiskelijan saa arvosanakseen 1 tai 2, jos hän tuntee tilaus-toimitusketjun merkitystä, keskeisiä osa-alueita, ja niiden muodostamaa kokonaisuutta tyydyttävästi ja osaa soveltaa tietoa tyydyttävästi.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
-Opiskelija saa arvosanakseen 3, jos hän ymmärtää tilaus-toimitusketjun merkitystä, keskeisiä osa-alueita, ja niiden muodostamaa kokonaisuutta hyvin ja osaa soveltaa tietoa hyvin.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
-Opiskelijan saa arvosanakseen 4 tai 5, jos hän ymmärtää tilaus-toimitusketjun merkitystä, keskeisiä osa-alueita, ja niiden muodostamaa kokonaisuutta erinomaisesti ja osaa soveltaa tietoa erinomaisesti.
Esitietovaatimukset
Edeltäviä opintoja ei tarvita