Siirry suoraan sisältöön

Tilaus-toimitusketjun kehittäminen (5op)

Toteutuksen tunnus: KA33C60-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
10.11.2017 - 05.04.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
06.04.2018 - 04.05.2018
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
2 op
Virtuaaliosuus
3 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
Opettajat
Margit Närvä
Vastuuopettaja
Margit Närvä
Opintojakso
KA33C60

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää tilaus-toimitusketjun johtamisen merkityksen. Opiskelija osaa analysoida, miten tilaus-toimitusketjun hallinta vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen. Opiskelija osaa tarkastella yrityksen tuotannonohjausta, varastointia, hankintatoimea ja kuljetuksiin liittyvää problematiikka. Opiskelija osaa analysoida ja kehittää yrityksen tilaus-toimitusketjua.

Sisältö

-Tilaus-toimitusketjun keskeiset osa-alueet
-Tilaustoimitusketjun analysointi ja kehittäminen

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan opintojakson alussa

Opetusmenetelmät

Luennot
Tehtävät ja itsenäinen opiskelu

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Lukujärjestykseen merkittyä opiskelua 20 h
Ryhmätyöt ja itsenäinen opiskelu 115 h
Yhteensä 135 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

-Opiskelijan saa arvosanakseen 1 tai 2, jos hän tuntee tilaus-toimitusketjun merkitystä, keskeisiä osa-alueita, ja niiden muodostamaa kokonaisuutta tyydyttävästi ja osaa soveltaa tietoa tyydyttävästi.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

-Opiskelija saa arvosanakseen 3, jos hän ymmärtää tilaus-toimitusketjun merkitystä, keskeisiä osa-alueita, ja niiden muodostamaa kokonaisuutta hyvin ja osaa soveltaa tietoa hyvin.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

-Opiskelijan saa arvosanakseen 4 tai 5, jos hän ymmärtää tilaus-toimitusketjun merkitystä, keskeisiä osa-alueita, ja niiden muodostamaa kokonaisuutta erinomaisesti ja osaa soveltaa tietoa erinomaisesti.

Esitietovaatimukset

Edeltäviä opintoja ei tarvita

Siirry alkuun