Opinnäytetyö (15op)
Toteutuksen tunnus: KC00F99999-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 05.08.2017 - 24.02.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 04.09.2017 - 31.05.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 15 op
- Lähiosuus
- 15 op
- TKI-osuus
- 15 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Koulutus
- Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
- Opettajat
- Jarmo Alarinta
- Margit Närvä
- Eija Putula-Hautala
- Merja Kyntäjä
- Matti-Pekka Pasto
- Sarita Ventelä
- Terhi Junkkari
- Opintojakso
- KC00F99999
Tavoitteet
Opiskelija osaa kehittää ja osoittaa valmiuksiaan soveltaa tietojaan ja taitojaan ammattiopintoihin liittyvässä käytännön asiantuntijatehtävässä. Opiskelija osaa suunnitella, toteuttaa ja raportoida tutkimus-, suunnittelu- tai kehityshankkeen soveltaen opiskeluaikana opittuja tietojaan ja etsimällä puuttuvat tiedot ongelmien ratkaisemiseksi. Kypsyysnäytteessä opiskelija osoittaa perehtyneisyytensä alaan ja suomen tai ruotsin kielen taitoa.
Sisältö
- Opinnäytetyön suunnittelu, toteutus ja raportointi
- Opinnäytetyön aiheen esittely
- Opinnäytetyöseminaari
- Kypsyysnäyte
Opetusmenetelmät
• Opinnäytetyön suunnittelu, toteutus ja raportointi
• Opinnäytetyön aiheen esittely
• Opinnäytetyöseminaari
• Kypsyysnäyte
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
400 h
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella.
Esitietovaatimukset
Tutkimus- ja kehittämistyö