Siirry suoraan sisältöön

Opinnäytetyö (15op)

Toteutuksen tunnus: KC00F99999-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
05.08.2017 - 24.02.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
04.09.2017 - 31.05.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
15 op
Lähiosuus
15 op
TKI-osuus
15 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettajat
Jarmo Alarinta
Margit Närvä
Eija Putula-Hautala
Merja Kyntäjä
Matti-Pekka Pasto
Sarita Ventelä
Terhi Junkkari
Opintojakso
KC00F99999

Tavoitteet

Opiskelija osaa kehittää ja osoittaa valmiuksiaan soveltaa tietojaan ja taitojaan ammattiopintoihin liittyvässä käytännön asiantuntijatehtävässä. Opiskelija osaa suunnitella, toteuttaa ja raportoida tutkimus-, suunnittelu- tai kehityshankkeen soveltaen opiskeluaikana opittuja tietojaan ja etsimällä puuttuvat tiedot ongelmien ratkaisemiseksi. Kypsyysnäytteessä opiskelija osoittaa perehtyneisyytensä alaan ja suomen tai ruotsin kielen taitoa.

Sisältö

- Opinnäytetyön suunnittelu, toteutus ja raportointi
- Opinnäytetyön aiheen esittely
- Opinnäytetyöseminaari
- Kypsyysnäyte

Opetusmenetelmät

• Opinnäytetyön suunnittelu, toteutus ja raportointi
• Opinnäytetyön aiheen esittely
• Opinnäytetyöseminaari
• Kypsyysnäyte

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

400 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella.

Esitietovaatimukset

Tutkimus- ja kehittämistyö

Siirry alkuun