Siirry suoraan sisältöön

Ruokapalvelujen kokemuksellisuus (5op)

Toteutuksen tunnus: KI15BRPT022-5

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
05.09.2016 - 31.03.2017
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Ilkka Latomäki
Paula Juurakko
Opintojakso
KI15BRPT022

Tavoitteet

Opiskelija perehtyy matkailuun toimialana ja sen ominaispiirteisiin sekä matkailuun elinkeinona. Opiskelija ymmärtää palvelun, palvelujen tuottamisen ja myynnin erityispiirteet. Opiskelija oppii tiedostamaan asiakkaan odotukset ja toimii palvelutilanteen edellyttämällä tavalla. Opiskelija ymmärtää työelämässä ja asiakaspalvelussa tarvoittavat käytöstavat ja tapakulttuurin. Opiskelija hallitsee tarjoilun sekä alkoholianniskelun perustaidot. Opiskelija oppii elämyksellisyyden ja vieraanvaraisuuden keskeisen merkityksen ruoka- ja matkailuelinkeinon laatutekijänä. Opiskelija ymmärtää, mistä elämyskokemukset synytvät ja mikä on asiakaskohtaamisen merkitys elämysperusteisessa ruokapalvelussa.

Sisältö

- matkailu toimialana ja elinkeinona
- ruoka osana matkailupalvelua
- palvelun perusteet ja erityispiirteet
- käytös- ja tapakulttuuri
- tarjoilujärjestelmät
- alkoholianniskelun perusteet
- ruokapalvelun esteettisyys ja elämyksellisyys
- asiakaspalvelun perusteet
- anniskelupassin suorittaminen

Toteutustavat

Luennot ja harjoitustyöt

Esitietovaatimukset

Edeltäviä opintoja ei tarvita

Siirry alkuun