BIP -Future Proof Animal Production System (3op)
Toteutuksen tunnus: 9A00DI97-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 15.04.2025 - 02.02.2026
- Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
- Ajoitus
- 02.02.2026 - 31.03.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Lähiosuus
- 1 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- SeAMK Agrologi
- Toimipiste
- SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- englanti
- Koulutus
- Agrologi (AMK)
- Opettajat
- Samu Palander
- Teija Rönkä
- Ryhmät
-
AGRO22AAgrologi (AMK)
-
AGRO22BAgrologi (AMK)
-
MAGRO23Agrologi (AMK)
-
MAGRO24Agrologi (AMK)
-
AGRO24Agrologi (AMK)
-
AGRO23PRAgrologi (AMK)
- Opintojakso
- 9A00DI97
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
The student is familiar with differences in production and supply chains in European animal husbandry and its products. They know international supply chains, trades (import and export) as also differences in production and business processes in the different member states. They are familiar with future outlook, prospects and challenges in animal production. They are able to find information and solutions for sustainable animal production.
The student learns about international communication, international project skills and English.
Sisältö
Present situation in European animal production. Topical issues in animal production, e.g: technological development, animal welfare, climate change, environmental aspects, consumer behaviour and acceptance, biosecurity, food safety.
Oppimateriaalit
Opettajien tuottama ja ilmoittama materiaali.
Opetusmenetelmät
Lähiviikko Portugalissa 23.-27.2.2026 (viikko 9)
Verkkoluennot ja ryhmätyöt verkossa kansainvälisessä ryhmässä.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
yhteensä 81 h,
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
The student submits the assignments and reports. They can present a summary about present animal production and supply chains. They can list the most important future perspectives. They can recognize some solutions to future challenges in animal production. They can give a presentation in English. They can name some cultural differences met during the course.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
The students can compare production systems and supply chains in European animal husbandry. They can identify future challenges in animal production and relate solutions to challenges. They can describe cultural differences and solutions to these differences to work in project group. They can give clear reports and presentations in English.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
The students can examine present production systems and supply chains as also future outlook from many perspectives. They can classify different future challenges and select well-argued solutions to different situations. They can describe cultural differences and ways to overcome these challenges to work efficiently and smoothly. They can make clear, interesting and finished reports and presentations in English.
Lisätiedot
Toteutetaan Erasmus Blended Intensive Program-kurssina yhdessä HAS green academyn, Coimbra Polytechnicin ja Valladolidin yliopiston kanssa.
Kevään 2026 lähiviikko toteutetaan Portugalissa 23.-27.2.2026.
Osallistujien määrää voidaan joutua rajoittamaan; max osallistujamäärä todennäköisesti noin 10 opiskelijaa.
Lähiviikon matka- ja majoituskuluihin mahdollisuus saada Erasmus-tukea.
HUOM! Ointojaksosta järjestetään info syksyllä 2025, jonka jälkeen lopullinen sitova ilmoittautuminen.