Siirry suoraan sisältöön

Packaging Technology (3 op)

Toteutuksen tunnus: 8B00DA97-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.11.2025 - 14.12.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
02.03.2026 - 26.04.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
3 op
Lähiosuus
3 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
englanti
Koulutus
Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering
Opettajat
Matti-Pekka Pasto
Ryhmät
AFE24
Bachelor of Engineering, Agri-Food Engineering , full time studies
Opintojakso
8B00DA97

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

The student has presented actively the given assignments in the course. The student is familiar with the concepts and methods of topics and is able to apply them to different types of problems. The student is able to combine the accumulated knowledge and skills with previous experiences in the subject.

Sisältö

Significance of packing
Packaging materials and methods
Selection of packaging materials and methods
Feeding and dosing equipment
Conveyors
Labeling
Packaging and the environment

Oppimateriaalit

Opettajan materiaalit.
Fellows, P. J. (2022). Food processing technology: Principles and practice (Fifth edition.). Woodhead Publishing.

Opetusmenetelmät

Luennot, harjoitukset ja tehtävät.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentti kurssin mukaisena ajankohtana ja uusinta oppilaitoksen käytännön mukaan.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Raportoitu työelämäosaaminen ja erillistehtävä

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä: 81 h
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 24 h
- mistä itsenäistä opiskelua: 57 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

The student understands the basic concepts in food packaging, materials, equipment and methods, and is able to apply them to the usual problems.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

The student has a good understanding in food packaging with the basic concepts, materials, equipment and methods, and is able to apply them to different types of problems. The student is able to combine their knowledge with previous experiences in the subject.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

The student has an excellent understanding in food packaging concepts, materials, equipment and methods, and is able to apply them to a variety of different types of questions and problems. The student has demonstrated the ability to create new meanings and to show innovation in applying what he has learned.

Siirry alkuun