Harjoittelu (30 op)
Toteutuksen tunnus: 8B00BI31-3010
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
22.04.2025 - 03.12.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
- Ajoitus
-
01.09.2025 - 10.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 30 op
- Lähiosuus
- 30 op
- TKI-osuus
- 30 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- SeAMK Bio- ja elintarviketekniikka
- Toimipiste
- SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
- Opettajat
- Matti-Pekka Pasto
- Ryhmät
-
BIELI23Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Päivätoteutus
-
MBIELI24Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Monimuotototeutus
- Opintojakso
- 8B00BI31
Arviointiasteikko
Hyväksytty/hylätty
Tavoitteet
Harjoittelun tavoitteena on syventää tietoja ja taitoja opiskelijan erikoistumisalalta ja oppia tuntemaan työelämän vaatimuksia. Opiskelija osaa tarkastella ja reflektoiden omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä. Harjoittelun suorittaminen osittain tai kokonaan ulkomailla on suositeltavaa.
Sisältö
Opiskelija hankkii harjoittelupaikan uratoiveidensa ja –tavoitteidensa mukaisesti. Ennen harjoittelua opiskelija laatii työnantajansa kanssa harjoittelusuunnitelman, jossa määritellään harjoittelun sisältö ja siihen kuuluvia tehtäviä. Työtehtävät voivat liittyä esimies-, neuvonta-, markkinointi-, tuotekehitys-, suunnittelu-, valvonta- ym. tehtäviin. Harjoittelua valvova opettaja hyväksyy suunnitelman. Opiskelija laatii raportin harjoittelustaan ja esittelee sen yhteisessä seminaarissa.
Oppimateriaalit
CRM-ohjelma ja erillisohjeet moodlessa.
Opetusmenetelmät
Työskentely työyhteisön jäsenenä ja raportointi.
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Työelämässä tapahtuva harjoittelujakso.
Kansainvälisyys
Harjoittelu voidaan suorittaa ulkomailla ja lisäksi osissa.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Erillisohjeet moodlessa (Projektiopinnot Bieli).
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
810 h, 5 kk
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
Hyväksytyt: suunnitelma, raportti ja dokumentointi.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty
Opiskelijalla on näkemys oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista.
Osaa tarkastella kriittisesti reflektoiden omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä
Hylätty
Opiskelija ei ole noudattanut tehtyä harjoittelusuunnitelmaa tai opiskelijalla ei ole näkemystä oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista tai ei osaa tarkastella omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä
Esitietovaatimukset
Projektitoiminnan perusteet
Mikrobiologia tai Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia