Siirry suoraan sisältöön

Syventävä harjoittelu (18op)

Toteutuksen tunnus: CA00DA59-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
25.03.2024 - 03.09.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
25.03.2024 - 31.07.2026
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
18 op
Lähiosuus
18 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Paula Juurakko
Ryhmät
MRESTO23
Restonomi (AMK), monimuotototeutus
MRESTO24
Restonomi (AMK), Monimuotototeutus
Opintojakso
CA00DA59

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty

Tavoitteet

Opiskelija tunnistaa omat ammatilliset vahvuudet ja kehityskohteet ja asettaa näiden pohjalta tavoitteet urasuunnitelmia ja työllistymistä tukevalle harjoittelulle. Hän tarkastelee kriittisesti reflektoiden omaa ammatillista kehittymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä. Opiskelija perehtyy harjoittelupaikan operatiivisen johtamisen periaatteisiin ja toimintatapoihin ja osallistuu myös vastuullisiin tehtäviin. Hän kehittyy yrittäjähenkiseksi ja vastuulliseksi ammattilaiseksi, joka tiedostaa alan ja harjoittelupaikan kehittämistarpeita ja osaa ottaa ne huomioon toiminnan kehittämisessä.
Harjoittelun suorittaminen osittain tai kokonaan ulkomailla on suositeltavaa.

Sisältö

Opiskelija valitsee erikoistumisharjoittelupaikkansa uratoiveidensa ja -tavoitteidensa mukaisesti. Työtehtävät liittyvät esimies-, neuvonta-, markkinointi-, tuotekehitys-, suunnittelu- ym. tehtäviin.

Opetusmenetelmät

Käytännön harjoittelu.

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Harjoittelupaikka on julkinen tai yksityinen yritys.

Kansainvälisyys

Harjoittelu on mahdollista suorittaa ulkomailla

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Osaamisen tunnistaminen.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opinnon työmäärä on mitoitettu siten, että opinnon tavoitteena olevan osaamisen hankkimiseksi yksi opintopiste vastaa keskimäärin 27 tuntia opiskelijan tekemää työtä. Todellinen ajan tarve vaihtelee yksilöittäin mm. aiemman osaamisen takia.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

x

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty
Opiskelijalla on näkemys oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista. Hän osaa tarkastella kriittisesti reflektoiden omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä. Hän kykenee työn johtamiseen ja itsenäiseen työskentelyyn asiantuntijatehtävissä ja osaa hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa alan työtehtävissä.
Hylätty
Opiskelija ei ole noudattanut tehtyä harjoittelusuunnitelmaa tai opiskelijalla ei ole näkemystä oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista tai ei osaa tarkastella omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä. Opiskelija ei kykene johtamaan eikä toimimaan itsenäisesti asiantuntijatehtävissä eikä osaa hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa alan työtehtävissä.

Esitietovaatimukset

Harjoittelu, Ravintolapalvelujen johtaminen, Palvelutuotannon suunnittelu, opintopistekertymä vähintään 100 op.

Siirry alkuun