Siirry suoraan sisältöön

Harjoittelu (30 op)

Toteutuksen tunnus: 8B00BI31-3008

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
11.04.2024 - 15.07.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
01.01.2025 - 31.07.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
30 op
Lähiosuus
30 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettajat
Matti-Pekka Pasto
Ryhmät
BIELI22
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opintojakso
8B00BI31

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty

Tavoitteet

Harjoittelun tavoitteena on syventää tietoja ja taitoja opiskelijan erikoistumisalalta ja oppia tuntemaan työelämän vaatimuksia. Opiskelija osaa tarkastella ja reflektoiden omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä. Harjoittelun suorittaminen osittain tai kokonaan ulkomailla on suositeltavaa.

Sisältö

Opiskelija hankkii harjoittelupaikan uratoiveidensa ja –tavoitteidensa mukaisesti. Ennen harjoittelua opiskelija laatii työnantajansa kanssa harjoittelusuunnitelman, jossa määritellään harjoittelun sisältö ja siihen kuuluvia tehtäviä. Työtehtävät voivat liittyä esimies-, neuvonta-, markkinointi-, tuotekehitys-, suunnittelu-, valvonta- ym. tehtäviin. Harjoittelua valvova opettaja hyväksyy suunnitelman. Opiskelija laatii raportin harjoittelustaan ja esittelee sen yhteisessä seminaarissa.

Oppimateriaalit

CRM-ohjelma ja erillisohjeet moodlessa

Opetusmenetelmät

Työskentely työyhteisön jäsenenä ja raportointi

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Työelämässä tapahtuva harjoittelujakso

Kansainvälisyys

Harjoittelu voidaan suorittaa ulkomailla

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Erillisohjeet moodlessa (Projektiopinnot Bieli)

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

810 h, 5 kk

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty

Hyväksytyt: suunnitelma, raportti ja dokumentointi.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty
Opiskelijalla on näkemys oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista.
Osaa tarkastella kriittisesti reflektoiden omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä

Hylätty
Opiskelija ei ole noudattanut tehtyä harjoittelusuunnitelmaa tai opiskelijalla ei ole näkemystä oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista tai ei osaa tarkastella omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä

Esitietovaatimukset

Projektitoiminnan perusteet
Mikrobiologia tai Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia

Siirry alkuun