Projektiopinnot (10 op)
Toteutuksen tunnus: BIELI21-1024-3002
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
24.10.2022 - 30.11.2022
Ajoitus
24.10.2022 - 14.06.2024
Laajuus
10 op
Yksikkö
SeAMK Bio- ja elintarviketekniikka sekä restonomi
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettaja
- Merja Kyntäjä
- Ilmari Äijö
- Matti-Pekka Pasto
- Sarita Ventelä
Vastuuhenkilö
Jarmo Alarinta
Opiskelijaryhmät
-
BIELI21Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Oppimateriaalit
Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Opettajan materiaali.
Opetusmenetelmät
Projektiopinnot suoritetaan joko yksilö- tai pienryhmätöinä yritysten, koulun tai yhteisöjen tarjoamien projektien parissa tai työpaikoilla.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Työmäärä yhteensä: 27 h/op
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 0-7 h/op
- mistä itsenäistä opiskelua: 20-27 h/op
Arviointiasteikko
1-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Hyväksytysti suoritettu työskentely, projektiraportit sekä (seminaari). Itsearviointi. Sovitaan projektikohtaisesti.