Siirry suoraan sisältöön

Projektiopinnot (10 op)

Toteutuksen tunnus: BIELI21-1024-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

24.10.2022 - 30.11.2022

Ajoitus

24.10.2022 - 14.06.2024

Laajuus

10 op

Yksikkö

SeAMK Bio- ja elintarviketekniikka sekä restonomi

Opetuskielet

  • Suomi

Tutkinto-ohjelma

  • Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Opettaja

  • Merja Kyntäjä
  • Ilmari Äijö
  • Matti-Pekka Pasto
  • Sarita Ventelä

Vastuuhenkilö

Jarmo Alarinta

Opiskelijaryhmät

  • BIELI21
    Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Opettajan materiaali.

Opetusmenetelmät

Projektiopinnot suoritetaan joko yksilö- tai pienryhmätöinä yritysten, koulun tai yhteisöjen tarjoamien projektien parissa tai työpaikoilla.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä: 27 h/op
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 0-7 h/op
- mistä itsenäistä opiskelua: 20-27 h/op

Arviointiasteikko

1-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Hyväksytysti suoritettu työskentely, projektiraportit sekä (seminaari). Itsearviointi. Sovitaan projektikohtaisesti.