Siirry suoraan sisältöön

Elintarviketeknologian projektiopinnot (10op)

Toteutuksen tunnus: 8B00BS97-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.04.2022 - 02.10.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
12.09.2022 - 14.05.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
10 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettajat
Jarmo Alarinta
Margit Närvä
Merja Kyntäjä
Matti-Pekka Pasto
Sarita Ventelä
Gun Wirtanen
Opintojakso
8B00BS97

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty

Tavoitteet

Projektiopinnot suoritettuaan, opiskelija
- tunnistaa ja osaa arvioida insinöörin tehtäviin liittyviä vaatimuksia
- osaa soveltaa aikaisemmin hankittuja tietoja ja taitoja itsenäiseen ongelmanratkaisuun tai mahdollisuuteen sekä hankkia uutta tietoa.

Projektiopintojen tavoitteena on valmentaa opiskelijaa insinöörin ammattitehtäviin ja hankkia työssäoppimisen kautta erityisosaamista liha- ja valmisruokateknologian kirjatiedon ja käytännön osaamisen soveltamisessa käytännön ongelmiin ja haasteisiin. Samalla projektiopinnot ohjaavat luovaan ongelmanratkaisukykyyn, tiedonhankintaan ja sen soveltamiseen sekä viestintä-ja vuorovaikutustaitojen harjaantumiseen.

Sisältö

Toteutustapana on käytännön työskentely Projektipajassa ja yritysprojekteissa. Opiskeluun kuuluu projektin ja sen tulosten esittelyseminaari. Opintojakson alussa määritetään oppimistehtävät, jotka liittyvät elintarviketeknologian soveltamiseen.

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Opettajan materiaali.

Opetusmenetelmät

Projektiopinnot suoritetaan joko yksilö- tai pienryhmätöinä yritysten, koulun tai yhteisöjen tarjoamien projektien parissa tai työpaikoilla (Työpaikkaopinnot).

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

OT

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä: 27 h/op
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 0-7 h/op
- mistä itsenäistä opiskelua: 20-27 h/op

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät/osiot. Opiskelija tuntee ja hallitsee tyydyttävässä määrin aiheeseen liittyvät peruskäsitteet ja menetelmät.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät/osiot ja osallistunut aktiivisesti opintojaksoon. Opiskelija tuntee aiheeseen liittyvät peruskäsitteet ja menetelmät sekä kykenee soveltamaan niitä tavanomaisten kysymysten ratkaisemisessa. Hän kykenee yhdistämään oppimansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät/osiot ja osallistunut aktiivisesti opintojaksoon. Opiskelija tuntee aiheeseen liittyvät peruskäsitteet ja menetelmät sekä osaa soveltaa niitä tavanomaisten kysymysten ratkaisemisessa. Hän on osoittanut kykyä luoda aihepiirin puitteissa uusia merkityksiä ja ajatuksia aiemmin oppimaansa soveltaen.

Esitietovaatimukset

Edeltäviä opintoja ei tarvita.

Siirry alkuun