Opinnäytetyö (15 op)
Toteutuksen tunnus: KC00F99999-3027
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 14.11.2022 - 15.01.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 09.01.2023 - 31.07.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 15 op
- Lähiosuus
- 15 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Toimipiste
- SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
- Opettajat
- Jarmo Alarinta
- Margit Närvä
- Merja Kyntäjä
- Ilmari Äijö
- Matti-Pekka Pasto
- Terhi Junkkari
- Sarita Ventelä
- Opintojakso
- KC00F99999
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa kehittää ja osoittaa valmiuksiaan soveltaa tietojaan ja taitojaan ammattiopintoihin liittyvässä käytännön asiantuntijatehtävässä. Opiskelija osaa suunnitella, toteuttaa ja raportoida tutkimus-, suunnittelu- tai kehityshankkeen soveltaen opiskeluaikana opittuja tietojaan ja etsimällä puuttuvat tiedot ongelmien ratkaisemiseksi. Kypsyysnäytteessä opiskelija osoittaa perehtyneisyytensä alaan ja suomen tai ruotsin kielen taitoa.
Sisältö
- Opinnäytetyön suunnittelu, toteutus ja raportointi
- Opinnäytetyön aiheen esittely
- Opinnäytetyöseminaari
- Kypsyysnäyte
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella.
Esitietovaatimukset
Tutkimus- ja kehittämistyö