Siirry suoraan sisältöön

Ruokaketjun vastuullisuus (3 op)

Toteutuksen tunnus: XX00CX21-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
14.11.2022 - 03.02.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
23.01.2023 - 21.04.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Lähiosuus
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
SeAMK Agrologi
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Agrologi (AMK)
Restonomi (AMK)
Opettajat
Anu Latva-Reinikka
Margit Närvä
Eija Putula-Hautala
Merja Kyntäjä
Teija Rönkä
Ryhmät
AGRO22A
Agrologi (AMK)
AGRO22B
Agrologi (AMK)
BIELI22
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
RESTO22
Restonomi (AMK)
Opintojakso
XX00CX21

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija tuntee ruokaketjun vastuullisuuden eri ulottuvuudet: ympäristövastuullisuus, tuoteturvallisuus, ravitsemus, työhyvinvointi, eläinten hyvinvointi, taloudellinen vastuu ja paikallisuus.

Sisältö

- Ruokaketjun vastuullisuuden merkitys globaalissa maailmassa
- Ruokaketjun ympäristövastuullisuus
- Ruokaketjun tuoteturvallisuus ja jäljitettävyys
- Ravitsemussuositukset laadun ja vastuullisuuden ohjaajana
- Työhyvinvoinnin eri ulottuvuudet vastuullisessa ruokaketjussa
- Eläinten hyvinvointi vastuullisuuden ulottuvuutena
- Taloudellinen vastuu ja paikallisuus

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

x

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opintojakso arvioidaan hyväksytty/hylätty.
Hyväksytty: Opiskelija osaa esitellä ruokaketjun vastuullisuuden eri ulottuvuuksia.

Esitietovaatimukset

Ruokaketjun toiminta

Siirry alkuun