Maatilaharjoittelu osa 2 (14 op)
Toteutuksen tunnus: MA00BX35-3004
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
20.08.2021 - 31.10.2021
Ajoitus
01.08.2021 - 31.12.2021
Laajuus
14 op
Yksikkö
SeAMK Ruoka
Opetuskielet
- Suomi
- Englanti
Tutkinto-ohjelma
- Agrologi (AMK)
Opettaja
- Jussi-Matti Kallio
Opiskelijaryhmät
-
MAGRO21Agrologi (AMK)
Tavoitteet
Harjoittelun tarkoituksena on antaa opiskelijalle käytännön pohja ammattikorkeakoulututkinnon tietojen ja taitojen syventämiseen. Harjoittelun suoritettuaan opiskelija osaa tehdä maatilan keskeisiä töitä käyttäen tehokkaita, turvallisia ja ympäristön huomioon ottavia työtapoja sekä ymmärtää töiden suunnittelun ja johdon merkityksen maatilan toiminnassa. Hän osaa myös toimia vastuullisena, toiset huomioon ottavana työyhteisön jäsenenä. Harjoitteluraportin tavoitteena on perehdyttää opiskelija tilan tuotantoon ja tuotannon tarkkailuun, sekä tarkkailun merkitykseen maatilan tuotannon ja talouden suunnittelussa.
Sisältö
Työskentely oppilaitoksen kanssa sopimuksen tehneellä harjoittelutilalla erilaisissa maatilan työtehtävissä. Työkirjanpito tehdyistä töistä ja tunneista. Harjoitteluraportin laatiminen.
Opetusmenetelmät
Maatilaharjoittelu ulkopuolisilla sopimusmaatiloilla.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Mahdollinen aikaisempi työkokemus ja maatilan omistus.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ajalla 1.5 - 30.9 vuosittain 720h + 80h = 800h tai opiskelijan henkilökohtaisen opetussuunnitelman mukaan.
realization.localizedApproveRejectDescription
Hyväksytty. Opiskelija on raportoinut harjoittelunsa ja toimittanut harjoittelutodistuksen.
Hylätty. Opiskelija ei ole raportoinut harjoitteluaan hyväksytyllä tavalla
Arviointiasteikko
Hyväksytty/hylätty
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty. Opiskelija on raportoinut harjoittelunsa ja toimittanut harjoittelutodistuksen.
Hylätty. Opiskelija ei ole raportoinut harjoitteluaan hyväksytyllä tavalla
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Harjoittelusta saadaan maatilan arvostelu + harjoitteluvalvojan arvostelu raportoinnista.