SeAMK innovaatioviikko (etätoteutus) (2 op)
Toteutuksen tunnus: XX00BE91-3055
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
30.08.2021 - 20.01.2022
Ajoitus
14.03.2022 - 20.03.2022
Laajuus
2 op
Virtuaaliosuus (op)
2 op
Yksikkö
SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Tradenomi (AMK), Kirjasto- ja tietopalveluala
- Tradenomi (AMK), Liiketalous
- Kulttuurituottaja (AMK)
Opettaja
- Mari Parkkali
- Katri Juppi
- Jaana Liukkonen
Opiskelijaryhmät
-
SH22KSairaanhoitaja (AMK)
-
SOS21BSosionomi (AMK)
-
SOS22ASosionomi (AMK)
-
AE21Bachelor of Engineering, Automation Engineering
-
AGRO21AAgrologi (AMK)
-
SOS21CSosionomi (AMK)
-
BIELI21Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
-
RESTO21Restonomi (AMK)
-
TITE21Insinööri (AMK), Tietotekniikka
-
RAK21Insinööri (AMK), Rakennustekniikka
-
TH22Terveydenhoitaja (AMK)
-
LITA21ATradenomi (AMK), Liiketalous
-
RESTO21BRestonomi (AMK)
-
RESTO21ARestonomi (AMK)
-
LITA21CTradenomi (AMK), Liiketalous
-
KONE21AInsinööri (AMK), Konetekniikka
-
RKM21Rakennusmestari (AMK), Rakennustekniikka
-
SH21SSairaanhoitaja (AMK)
-
LITA21BTradenomi (AMK), Liiketalous
-
LITA21DTradenomi (AMK), Liiketalous
-
KONE21BInsinööri (AMK), Konetekniikka
-
AUTE21BInsinööri (AMK), Automaatiotekniikka
-
KITI21Tradenomi (AMK), Kirjasto- ja tietopalveluala
-
AUTE21AInsinööri (AMK), Automaatiotekniikka
-
KUTU21Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus
-
FYS21Fysioterapeutti (AMK)
-
AGRO21BAgrologi (AMK)
-
BIELI21BInsinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
-
BIELI21AInsinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Tavoitteet
1. Käyttäjäkeskeisen ongelmanratkaisumenetelmän ymmärtäminen ja sen hyödynnettävyys kehitystehtävissä
2. Kehitystehtävän analysointi
3. Asiakasongelman ymmärtäminen
4. Kehitystehtävän määrittely
5. Konseptointi
6. Asiakaspalautteen hankkiminen
7. Ryhmätyöskentelytaidot
Sisältö
Opintojakso toteutetaan päiväopinnoissa viikon mittaisena intensiiviopintojaksona. Sen aikana opiskelijat eivät osallistu muuhun SeAMKin opetukseen. SeAMK Innovaatioviikon aikana ratkotaan todellisia työelämän ongelmia monialaisissa opiskelijaryhmissä Design Thinking -menetelmän mukaisesti. Sen mukaisesti perehdytään asiakas- ja liiketoimintanäkökulmiin. Innovaatioviikon tuotos on testattu ratkaisukonsepti.
Monimuoto-opinnoissa opinto toteutetaan verkko-opetuksena.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
x
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Läsnäolon seuranta, aktiivinen työskentelyyn osallistuminen, tehtävien kriteerien mukainen suoritus. Monimuotototeutuksessa hyväksytty suoritus edellyttä aktiivista osallistumista ja kaikkien tehtävien hyväksyttyä suoritusta.
Esitietovaatimukset
Ei ole.