Siirry suoraan sisältöön

Opinnäytetyö (30 op)

Toteutuksen tunnus: KA00CA93-3002

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus

01.08.2021 - 31.07.2023

Laajuus

30 op

Yksikkö

SeAMK Master School

Toimipiste

SeAMK Seinäjoki, Frami

Opetuskielet

  • Suomi

Tutkinto-ohjelma

  • Insinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
  • Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen

Opettaja

  • Margit Närvä

Opiskelijaryhmät

  • YRKK19I
    Insinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
  • YRKK22I
    Insinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen

Tavoitteet

Opiskelija osaa kuvata ja kiteyttää työelämässä esiin nousevan
käytännön ongelman ja soveltaa sen ratkaisemiseen tilanteeseen sopivaa tutkimus- ja kehittämismenetelmää. Hän osaa analysoida saatuja tuloksia sekä laatia niiden perusteella kehittämisehdotuksia. Hän osaa arvioida saadun tuloksen merkittävyyttä sekä asianomaisessa ympäristössä että laajemmin ja osaa esitellä tulokset kohderyhmän edellyttämällä tavalla.

Sisältö

SeAMK:n yamk- opinnäytetyön ohjeiden mukaisesti tehty työelämän kehittämiseen liittyvä kehittämistehtävä

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

SeAMK:n yamk- opinnäytteen arviointiohjeita noudattaen

Arviointikriteerit, hyvä (3)

SeAMK:n yamk- opinnäytteen arviointiohjeita noudattaen

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

SeAMK:n yamk- opinnäytteen arviointiohjeita noudattaen