Opinnäytetyön toteutus (9 op)
Toteutuksen tunnus: 9A00BU20-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
19.04.2021 - 03.01.2022
Ajoitus
29.08.2021 - 31.07.2022
Laajuus
9 op
Yksikkö
SeAMK Ruoka
Toimipiste
SeAMK Ruoka, Seinäjoki
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Agrologi (AMK)
Opettaja
- Teija Rönkä
- Arja Nykänen
Opiskelijaryhmät
-
MAGRO19Agrologi (AMK)
Tavoitteet
Opiskelija käyttää itsenäisesti ja kriittisesti tiedonhankintamenetelmiä ja osoittaa tutkimuksellista asennoitumista. Opiskelija soveltaa teoriatietoja ja yhdistää niitä työelämää palvelevaksi kokonaisuudeksi ja omaa valmiuksia osallistua tutkimus- ja kehittämisprojekteihin. Opiskelija hyödyntää tutkimusten tuloksia tulevan ammattinsa kehittämiseen. Kypsyysnäytteessä opiskelija osoittaa tietonsa opinnäytetyönsä aihepiiristä. Opiskelija antaa näytön äidinkielen kirjallisesta hallinnasta. Opinnäytetyö toteutetaan itsenäisenä työskentelynä ja aktiivisena osallistumisena yksilö ja / tai ryhmäohjauksiin ja seminaareihin. Opinnäytetyöstä tehdään kirjallinen suunnitelma ja opinnäytetyöraportti.
Sisältö
Opinnäytetyön suunnitelma 3 op
Opinnäytetyön toteutus 9 op
Opinnäytetyön raportointi 3 op
Kypsyysnäyte
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
SeAMK:n AMK-tutkinnon opinnäytetyöohjeen arviointikriteerit (1-5) 2015
Osallistuminen kaikkiin seminaareihin on edellytys opintojakson suorittamiselle.
Hyväksytty kypsyysnäyte