Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemusviestintä ja -kasvatus (5op)

Toteutuksen tunnus: KI15CPROJ17-3

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
30.08.2015 - 20.02.2016
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
07.01.2016 - 30.05.2016
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
2 op
Toteutustapa
Etäopetus
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Ulla Eromäki
Sirkka Nieminen
Soili Alanne
Kaija Nissinen
Opintojakso
KI15CPROJ17

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija perehtyy ravitsemuskasvatukseen osana terveyden edistämistä. Opiskelijan ravitsemusohjauksen taidot kehittyvät ja hän osaa käyttää vaihtelevia opetusmenetelmiä, -materiaaleja ja välineitä. Hän perehtyy mediakenttään ja median käyttöön ravitsemusviestinnässä ja osaa kirjoittaa alaansa liittyvistä aiheista mediaan. Hän osaa arvioida ravitsemustiedon luotettavuutta ja soveltaa uusinta tietoa.

Sisältö

- Ravitsemuskasvatus
- Ravitsemusviestintä ja ravitsemusaiheinen mediajuttu (suunnittelu, toteutus, arviointi)

Toteutustavat

Luennot, harjoitukset

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

5
Opiskelija tuntee ravitsemuskasvatuksen periaatteita ja tietää, miten voi edistää ravitsemuksellisuutta. Hän tuntee luotettavia ravitsemustiedon lähteitä ja osaa käyttää niitä. Opiskelija osaa käyttää mediaa ravitsemusviestinnässä ja kirjoittaa sujuvasti alaansa liittyvistä aiheista mediaan.
3
Opiskelija tuntee ravitsemuskasvatuksen periaatteita.
Hän osaa hakea ja käyttää luotettavaa ravitsemustietoa.
Opiskelija käyttää mediaa ravitsemusviestinnässä ja osaa kirjoittaa alaansa liittyvistä aiheista mediaan.
1
Opiskelija tuntee ravitsemuskasvatuksen periaatteita. Hän osaa hakea luotettavaa ravitsemustietoa satunnaisesti.
Opiskelija hallitsee joitakin periaatteita, miten kirjoittaa ravitsemuksesta mediaan.

Esitietovaatimukset

Ruokapalvelujen terveellisyys (suoritus)
Ravitsemuksen erityiskysymykset (suoritus)

Siirry alkuun