Siirry suoraan sisältöön

Tuotantotyöskentely III: dokumentointi (2 op)

Toteutuksen tunnus: 2B00BP43-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

15.10.2021 - 31.01.2022

Ajoitus

21.03.2022 - 31.05.2022

Laajuus

2 op

Yksikkö

SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri

Toimipiste

SeAMK Seinäjoki, Frami

Opetuskielet

  • Suomi

Tutkinto-ohjelma

  • Kulttuurituottaja (AMK)

Opettaja

  • Esa Leikkari
  • Jussi Kareinen

Opiskelijaryhmät

  • KUTU18
    Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus

Tavoitteet

Opiskelija osaa:
- laatia ohjatusti tuotantoraportin jossa analyyttisesti arvioidaan tuotantoprosessin eri vaiheita
- arvioida työryhmän toimintaa kokonaisuutena, sekä omaa toimintaansa työryhmän jäsenenä
- analysoida tuotantoprosessia kestävän kehityksen näkökulmasta

Sisältö

Opiskelija dokumentoi tuotantoprosessia säännöllisesti ja laatii tuotannon päätteeksi tuotantoraportin jossa, analysoi tuotantoprosessia.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opiskelijan ajankäyttö 2 x 27 h = 54 h

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

- oppimispäiväkirja on niukka ja pintapuolinen
- oman tuotantoryhmän analysointi on niukkaa
- oman työskentelyn analysointi on niukkaa
- tuotantoraportti on laadittu ohjeiden mukaisesti
- tuotantoraportissa näkyy kestävän kehityksen näkökulma

Arviointikriteerit, hyvä (3)

- oppimispäiväkirja on tehty ohjeiden mukaisesti
- oman tuotantoryhmän analysointi on kattava
- oman työskentelyn analysointi on tehty huolellisesti
- tuotantoraportti on kattava
- tuotantoraportissa näkyy selvästi kestävän kehityksen näkökulma

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

- oppimispäiväkirjaa on täytetty säännöllisesti ja omaa tekemistä on osattu analysoida
- oman tuotantoryhmän analysointi on tarkkaa ja yksityiskohtaista
- tuotantoraportti on monipuolinen ja sisällöltään kattava
- tuotantoraportissa on huomioitu kattavasti kestävän kehityksen näkökulma

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Arviointi tuotantoraportin ja suullisen esittelyn perusteella tuotannon valmistuttua. Arviointi perustuu tuotannon laajuuteen, haastavuuteen sekä raportoinnin tarkkuuteen. Tämä osuus arvioidaan, kun tuotanto valmis ja raportoitu myös kirjallisesti.