Siirry suoraan sisältöön

Ruokapalvelut suurkeittiöissä (3op)

Toteutuksen tunnus: CA00CX00-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
19.04.2021 - 09.01.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
10.01.2022 - 21.01.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Lähiosuus
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Eliisa Ylinen
Opintojakso
CA00CX00

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty

Tavoitteet

Opiskelija harjaantuu toimimaan ruokapalvelukonseptin mukaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa. Hän osaa kehittää ja soveltaa osaamistaan ja toimii vastuullisena jäsenenä työyhteisössä.

Sisältö

10 työpäivää suurkeittiössä

Opetusmenetelmät

Opintojakso suoritetaan suurkeittiöissä tekemällä 10 työpäivää.

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Harjoittelupaikka on julkinen tai yksityinen ateriapalveluita tuottava yritys.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Käytännön harjoittelu 75h
Itsenäinen opiskelu 6h

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty:
Opiskelija osallistuu aktiivisesti ruokapalvelukonseptin mukaisiin tuotanto- ja palveluprosesseihin. Hän osaa toimia työyhteisön jäsenenä erilaisissa tehtävissä ottaen vastuuta omasta toiminnastaan. Hän on kiinnostunut ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistaan.
Hylätty:
Opiskelija ei osallistu hänelle annettuihin tuotanto- ja palveluprosesseihin.
Hän ei kykene toimimaan työyhteisön jäsenenä, eikä toimi vastuullisesti.
Opiskelija ei ole motivoitunut oman osaamisen kehittämisestä.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty:
Opiskelija osallistuu aktiivisesti ruokapalvelukonseptin mukaisiin tuotanto- ja palveluprosesseihin. Hän osaa toimia työyhteisön jäsenenä erilaisissa tehtävissä ottaen vastuuta omasta toiminnastaan. Hän on kiinnostunut ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistaan.
Hylätty:
Opiskelija ei osallistu hänelle annettuihin tuotanto- ja palveluprosesseihin.
Hän ei kykene toimimaan työyhteisön jäsenenä, eikä toimi vastuullisesti.
Opiskelija ei ole motivoitunut oman osaamisen kehittämisestä.

Siirry alkuun