Ruokapalvelut suurkeittiöissä (3 op)
Toteutuksen tunnus: CA00CX00-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
19.04.2021 - 09.01.2022
Ajoitus
10.01.2022 - 21.01.2022
Laajuus
3 op
Yksikkö
SeAMK Ruoka
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettaja
- Eliisa Ylinen
Vastuuhenkilö
Jukka Kauppila
Opiskelijaryhmät
-
RESTO21BRestonomi (AMK)
-
RESTO21ARestonomi (AMK)
-
RESTO21Restonomi (AMK)
Tavoitteet
Opiskelija harjaantuu toimimaan ruokapalvelukonseptin mukaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa. Hän osaa kehittää ja soveltaa osaamistaan ja toimii vastuullisena jäsenenä työyhteisössä.
Sisältö
10 työpäivää suurkeittiössä
Opetusmenetelmät
Opintojakso suoritetaan suurkeittiöissä tekemällä 10 työpäivää.
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Harjoittelupaikka on julkinen tai yksityinen ateriapalveluita tuottava yritys.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Käytännön harjoittelu 75h
Itsenäinen opiskelu 6h
realization.localizedApproveRejectDescription
Hyväksytty:
Opiskelija osallistuu aktiivisesti ruokapalvelukonseptin mukaisiin tuotanto- ja palveluprosesseihin. Hän osaa toimia työyhteisön jäsenenä erilaisissa tehtävissä ottaen vastuuta omasta toiminnastaan. Hän on kiinnostunut ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistaan.
Hylätty:
Opiskelija ei osallistu hänelle annettuihin tuotanto- ja palveluprosesseihin.
Hän ei kykene toimimaan työyhteisön jäsenenä, eikä toimi vastuullisesti.
Opiskelija ei ole motivoitunut oman osaamisen kehittämisestä.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/hylätty
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty:
Opiskelija osallistuu aktiivisesti ruokapalvelukonseptin mukaisiin tuotanto- ja palveluprosesseihin. Hän osaa toimia työyhteisön jäsenenä erilaisissa tehtävissä ottaen vastuuta omasta toiminnastaan. Hän on kiinnostunut ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistaan.
Hylätty:
Opiskelija ei osallistu hänelle annettuihin tuotanto- ja palveluprosesseihin.
Hän ei kykene toimimaan työyhteisön jäsenenä, eikä toimi vastuullisesti.
Opiskelija ei ole motivoitunut oman osaamisen kehittämisestä.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Hyväksytysti suoritetut työpäivät, oppimispäiväkirja.