Siirry suoraan sisältöön

Tuotannonohjaus ammattikeittiössä (2op)

Toteutuksen tunnus: CA00CL40-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
19.04.2021 - 06.09.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.09.2021 - 24.10.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Paula Juurakko
Opintojakso
CA00CL40

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa hyödyntää alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelun suunnittelussa, toteutuksessa ja johtamisessa. Hän ymmärtää tuotannonohjausjärjestelmän tarjoaman mahdollisuuden ekologisen, taloudellisen ja ravitsemuksellisen ruokalistan suunnittelussa ja markkinoinnissa.

Sisältö

- Jamix-ruoka, reseptiohjelma

Opetusmenetelmät

Jamix Ruokatuotanto-ohjelma

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

2 op - 54 tuntia.
18 tuntia kontaktiopetusta,
36 tuntia itseohjautuvaa opiskelua.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tietää, mitä toiminnanohjausjärjestelmällä tarkoitetaan ja kuinka toiminnanohjausjärjestelmää käytetään ruokapalvelujen päivittäisessä toiminnassa. Opiskelija osaa käyttää ohjelman perustoimintoja.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa syöttää tietoja toiminnanohjausjärjestelmään ja osaa hyödyntää ohjelmaa ruokapalvelujen päivittäisessä toiminnassa. Opiskelija tietää ja ymmärtää toiminnanohjausjärjestelmän tarjoamat mahdollisuudet ruokapalvelujen kehittämisessä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa käyttää ja hyödyntää monipuolisesti ohjelman tarjoamia mahdollisuuksia ruokapalvelujen kehittämisessä.

Esitietovaatimukset

- Ruokapalvelujen tuottaminen

Lisätiedot

Osa opintojakson tehtävistä integroidaan Prikan johtovuorojen tehtäviin.

Siirry alkuun