Tuotannonohjaus ammattikeittiössä (2op)
Toteutuksen tunnus: CA00CL40-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 19.04.2021 - 06.09.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.09.2021 - 24.10.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Lähiosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
- Opettajat
- Paula Juurakko
- Opintojakso
- CA00CL40
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa hyödyntää alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelun suunnittelussa, toteutuksessa ja johtamisessa. Hän ymmärtää tuotannonohjausjärjestelmän tarjoaman mahdollisuuden ekologisen, taloudellisen ja ravitsemuksellisen ruokalistan suunnittelussa ja markkinoinnissa.
Sisältö
- Jamix-ruoka, reseptiohjelma
Opetusmenetelmät
Jamix Ruokatuotanto-ohjelma
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
2 op - 54 tuntia.
18 tuntia kontaktiopetusta,
36 tuntia itseohjautuvaa opiskelua.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija tietää, mitä toiminnanohjausjärjestelmällä tarkoitetaan ja kuinka toiminnanohjausjärjestelmää käytetään ruokapalvelujen päivittäisessä toiminnassa. Opiskelija osaa käyttää ohjelman perustoimintoja.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa syöttää tietoja toiminnanohjausjärjestelmään ja osaa hyödyntää ohjelmaa ruokapalvelujen päivittäisessä toiminnassa. Opiskelija tietää ja ymmärtää toiminnanohjausjärjestelmän tarjoamat mahdollisuudet ruokapalvelujen kehittämisessä.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa käyttää ja hyödyntää monipuolisesti ohjelman tarjoamia mahdollisuuksia ruokapalvelujen kehittämisessä.
Esitietovaatimukset
- Ruokapalvelujen tuottaminen
Lisätiedot
Osa opintojakson tehtävistä integroidaan Prikan johtovuorojen tehtäviin.