Opiskelu ammattikorkeakoulussa (2 op)
Toteutuksen tunnus: XX00CG82-3076
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
19.04.2021 - 30.01.2022
Ajoitus
10.01.2022 - 15.06.2022
Laajuus
2 op
Yksikkö
SeAMK Ruoka
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
- Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettaja
- Kirta Nieminen
- Eija Putula-Hautala
Vastuuhenkilö
Eija Putula-Hautala
Ajoitusryhmät
- BIELI (Koko: 40. Avoin AMK: 0.)
- RESTO (Koko: 40. Avoin AMK: 0.)
Opiskelijaryhmät
-
MBIELI22Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, monimuotototeutus
-
MRESTO22Restonomi (AMK), monimuotototeutus
Koulutusryhmat
- BIELI
- RESTO
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- toimia ammattikorkeakoulussa
- kehittää omia oppimis-, opiskelu- ja työnhakutaitojaan
- käyttää monipuolisesti eri oppimisympäristöjä
- tutustua omaan opiskelualaansa ja työmahdollisuuksiin alalla
- tunnistaa omat kansainvälistymismahdollisuutena
Sisältö
opintojen rakenne ja eri opiskelumahdollisuudet
- opiskeluun orientoituminen ja SeAMK yhteisönä
- korkeakouluopiskelua ohjaavat säädökset, SeAMKin toimintaperiaatteet ja säännöt
- opiskelijajärjestön toiminta
- SeAMKin kirjastopalvelut
- opiskelu- ja oppimistaidot sekä niissä kehittyminen
- opintososiaaliset palvelut ja hyvinvointipalvelut SeAMKissa
- urasuunnittelu ja työnhakutaidot
- kansainvälisen osaamisen merkitys
- jatko-opintomahdollisuudet
Oppimateriaalit
- SeAMK www- ja intra-sivut sekä niiden informaatio käsiteltävistä asioista, http://www.seamk.fi
- tutkinto-ohjelmien opetussuunnitelmat, ops.seamk.fi
- opettajan osoittama materiaali
- Moodle-alustalla oleva perehdytysmateriaali
Opetusmenetelmät
Luennot, tehtävät, ryhmätyöskentelyt, verkko-opiskelu, ohjatut harjoitukset
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Mikäli opiskelijalla on aikaisemmin suoritettu orientoiva opintojakso korkeakoulussa, oppimisessee hyväksiluetaan.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
- 53 tuntia, joka koostuu kontaktiopetuksesta, tehtävistä ja harjoituksista (osin verkkoalustalla)
Arviointiasteikko
Hyväksytty/hylätty
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
x
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: Opiskelija osallistuu opintojakson tapaamisiin ja osoittaa osaamistavoitteissa esitetyn osaamisen niiden aikana ja/tai suorittamalla opintojaksoon mahdollisesti kuuluvat tehtävät hyväksytysti.
Hylätty: Opiskelija ei saavuta opintojakson osaamistavoitteita eikä pysty osoittamaan osaamistaan niissä.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
- Läsnäolo opinnoissa, osallistuminen harjoituksiin ja oppimistehtävien suorittaminen
Esitietovaatimukset
Edeltäviä opintoja ei tarvita