Siirry suoraan sisältöön

English 1 (3 op)

Toteutuksen tunnus: YELENGLI06-3017

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.04.2021 - 24.10.2021

Ajoitus

25.10.2021 - 06.03.2022

Laajuus

3 op

Virtuaaliosuus (op)

1 op

Yksikkö

SeAMK Ruoka

Opetuskielet

  • Suomi

Tutkinto-ohjelma

  • Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
  • Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Opettaja

  • Christopher Hudson

Vastuuhenkilö

Jukka Kauppila

Opiskelijaryhmät

  • MBIELI21
    Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, monimuotototeutus

Tavoitteet

Yleiset tavoitteet ( 3 op):
Opiskelija osaa viestiä englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti työelämän viestintätilanteissa. Opiskelija pystyy keskustelemaan omaan alaansa ja työpaikkaansa liittyvistä asioista englanniksi ja kehittää oman alansa tietämystään englanninkielisen kirjallisuuden ja muun lähdemateriaalin avulla.
Opiskelija
- osaa kertoa itsestään, koulutuksestaan ja työkokemuksistaan.
- osaa kirjoittaa cv:n ja työhakemuksen ja selviää työnhakutilanteista.
- osaa kirjoittaa työelämään liittyviä viestejä ja selviytyy suullisista viestintätilanteista
- hallitsee kohteliaisuusfraseologiaa ja small talkia

Sisältö

Itsestä ja opinnoista kertominen
Työnhaku, cv, työhakemus, työhaastattelu
Esitystaidot (esim. oman alan yrityksen esittely)
Kohteliaisuusfraasit ja small talk
Kirjallinen viestintä työelämässä
Oman alan perusterminologiaa, alan ammattitekstit

Oppimateriaalit

Moodlemateriaali ja muu opettajan osoittama aineisto.
Oppikirjana/oheisaineistona esim Engineer your English / Way to Go tms

Opetusmenetelmät

Kontaktiopetus, suulliset ja kirjalliset harjoitukset
Moodleympäristössä itsenäiset harjoitukset

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Kirjallinen tentti
Suulliset näytöt :työhaastattelu ja esitys

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Suullinen ja kirjallinen näyttö ( mahd OT)

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Kontaktitunteja yhteensä n 26 h , muu kuormitus itsenäistä Moodletyöskentelyä

Lisätietoja opiskelijoille

Läsnäolovelvollisuus 80 %

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa käyttää yksinkertaisia rakenteita ja suppeaa ammattisanastoa. Virheet haittaavat ymmärrettävyyttä. Hän ymmärtää hidasta ja selkeää puhetta ja helpohkoa ammattialan tekstiä.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa käyttää oman ammattialansa ammattisanastoa tyydyttävästi. Hän ymmärtää alansa perustekstejä ja selviytyy kohtalaisesti ennakoiduissa työelämän tilanteissa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa käyttää oman alansa ammattisanastoa taitavasti. Hän ymmärtää ja tuottaa vaativaa ammattiaineistoa. Selviytyy hyvin oman alansa työtilanteissa.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Arvioinnin perustana aktiivinen osallistuminen, suullisista ja kirjallisista tehtävistä suoriutuminen hyväksytysti. Hyväksytty tentti ja suullinen näyttö.

Esitietovaatimukset

Edeltäviä opintoja ei tarvita.