Siirry suoraan sisältöön

Harjoittelu: Ehkäisevä ja valtaistava vanhustyö (6 op)

Toteutuksen tunnus: GERAEV510-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.05.2021 - 27.09.2021

Ajoitus

13.09.2021 - 31.10.2021

Laajuus

6 op

Yksikkö

SeAMK Sosiaali- ja terveysala

Toimipiste

SeAMK Sosiaali- ja terveysala, Seinäjoki

Opetuskielet

  • Suomi

Tutkinto-ohjelma

  • Geronomi (AMK)

Opettaja

  • Anna-Kaarina Koivula
  • Tua Niemelä

Opiskelijaryhmät

  • MGERO19
    Geronomi (AMK), monimuotototeutus

Tavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa tunnistaa iäkkään ihmisen tarpeita, joihin ehkäisevän ja valtaistavan gerontologisen työn keinoin voidaan vastata. Opiskelija osaa soveltaa valitsemiaan menetelmiä ja tukimuotoja sekä tunnistaa näitten käyttöön liittyviä haasteita. Opiskelija osaa analysoida omaa ammatillista kehittymistään.

Sisältö

Harjoittelu toimintayksikössä, jossa on mahdollisuus tutustua erilaisiin ehkäisevän, psykososiaalisen, sosiokulttuurisen, voimavaralähtöisen tai valtaistavan työn toimintatapoihin. Opiskelija valitsee menetelmälliset näkökulmansa harjoittelupaikan antamien mahdollisuuksien mukaan.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

x

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty:
Opiskelija osaa tunnistaa monipuolisesti ehkäisevän ja valtaistavan gerontologisen työn tarpeita. Opiskelija osaa suunnitella ja vertailla erilaisia hyvinvointia tukevia palveluita ja tukitoimia sekä käyttää niitä myös käytännön asiakastilanteissa. Opiskelija osaa analysoida omaa ammatillista kehittymistään realistisesti.
Hylätty:
Opiskelija osaa tunnistaa ja nimetä erilaisia hyvinvointia tukevia palveluita ja tukitoimia, mutta suunnittelu sekä käytännön soveltaminen ovat puutteellisia. Ammatillisen kehittymisen analysointitaidot ovat puutteelliset.

Esitietovaatimukset

Opintojakso: Ehkäisevät ja valtaistavat menetelmät