Siirry suoraan sisältöön

Harjoittelu (30 op)

Toteutuksen tunnus: 8B00BI31-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.04.2021 - 25.10.2021

Ajoitus

30.08.2021 - 18.12.2022

Laajuus

30 op

T&K-osuus

30 op

Yksikkö

SeAMK Ruoka

Toimipiste

SeAMK Ruoka, Seinäjoki

Opetuskielet

  • Suomi

Tutkinto-ohjelma

  • Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Opettaja

  • Matti-Pekka Pasto

Vastuuhenkilö

Jukka Kauppila

Opiskelijaryhmät

  • BIELI19
    Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Tavoitteet

Harjoittelun tavoitteena on syventää tietoja ja taitoja opiskelijan erikoistumisalalta ja oppia tuntemaan työelämän vaatimuksia. Opiskelija osaa tarkastella ja reflektoiden omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä. Harjoittelun suorittaminen osittain tai kokonaan ulkomailla on suositeltavaa.

Sisältö

Opiskelija hankkii harjoittelupaikan uratoiveidensa ja –tavoitteidensa mukaisesti. Ennen harjoittelua opiskelija laatii työnantajansa kanssa harjoittelusuunnitelman, jossa määritellään harjoittelun sisältö ja siihen kuuluvia tehtäviä. Työtehtävät voivat liittyä esimies-, neuvonta-, markkinointi-, tuotekehitys-, suunnittelu-, valvonta- ym. tehtäviin. Harjoittelua valvova opettaja hyväksyy suunnitelman. Opiskelija laatii raportin harjoittelustaan ja esittelee sen yhteisessä seminaarissa.

Oppimateriaalit

CRM-ohjelma ja erillisohjeet moodlessa

Opetusmenetelmät

Työskentely työyhteisön jäsenenä ja raportointi

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Työelämässä tapahtuva harjoittelujakso

Kansainvälisyys

Harjoittelu voidaan suorittaa ulkomailla

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

OT

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

810 h, 5 kk

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty
Opiskelijalla on näkemys oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista.
Osaa tarkastella kriittisesti reflektoiden omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä

Hylätty
Opiskelija ei ole noudattanut tehtyä harjoittelusuunnitelmaa tai opiskelijalla ei ole näkemystä oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista tai ei osaa tarkastella omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Suunnitelma, raportti, seminaari (oma esitys ja osallistuminen) ja työnantajan antama työtodistus tai vastaava dokumentti.

Esitietovaatimukset

Projektitoiminnan perusteet
Mikrobiologia tai Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia