Harjoittelu (30 op)
Toteutuksen tunnus: 8B00BI31-3004
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
19.04.2021 - 25.10.2021
Ajoitus
30.08.2021 - 18.12.2022
Laajuus
30 op
T&K-osuus
30 op
Yksikkö
SeAMK Ruoka
Toimipiste
SeAMK Ruoka, Seinäjoki
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettaja
- Matti-Pekka Pasto
Vastuuhenkilö
Jukka Kauppila
Opiskelijaryhmät
-
BIELI19Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Tavoitteet
Harjoittelun tavoitteena on syventää tietoja ja taitoja opiskelijan erikoistumisalalta ja oppia tuntemaan työelämän vaatimuksia. Opiskelija osaa tarkastella ja reflektoiden omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä. Harjoittelun suorittaminen osittain tai kokonaan ulkomailla on suositeltavaa.
Sisältö
Opiskelija hankkii harjoittelupaikan uratoiveidensa ja –tavoitteidensa mukaisesti. Ennen harjoittelua opiskelija laatii työnantajansa kanssa harjoittelusuunnitelman, jossa määritellään harjoittelun sisältö ja siihen kuuluvia tehtäviä. Työtehtävät voivat liittyä esimies-, neuvonta-, markkinointi-, tuotekehitys-, suunnittelu-, valvonta- ym. tehtäviin. Harjoittelua valvova opettaja hyväksyy suunnitelman. Opiskelija laatii raportin harjoittelustaan ja esittelee sen yhteisessä seminaarissa.
Oppimateriaalit
CRM-ohjelma ja erillisohjeet moodlessa
Opetusmenetelmät
Työskentely työyhteisön jäsenenä ja raportointi
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Työelämässä tapahtuva harjoittelujakso
Kansainvälisyys
Harjoittelu voidaan suorittaa ulkomailla
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
OT
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
810 h, 5 kk
Arviointiasteikko
Hyväksytty/hylätty
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty
Opiskelijalla on näkemys oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista.
Osaa tarkastella kriittisesti reflektoiden omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä
Hylätty
Opiskelija ei ole noudattanut tehtyä harjoittelusuunnitelmaa tai opiskelijalla ei ole näkemystä oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista tai ei osaa tarkastella omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Suunnitelma, raportti, seminaari (oma esitys ja osallistuminen) ja työnantajan antama työtodistus tai vastaava dokumentti.
Esitietovaatimukset
Projektitoiminnan perusteet
Mikrobiologia tai Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia