Siirry suoraan sisältöön

Kasvis- ja marjavalmisteet (5op)

Toteutuksen tunnus: 8B00BT44-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
19.04.2021 - 06.09.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
30.08.2021 - 17.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettajat
Ilmari Äijö
Ajoitusryhmät
BIELI18 A (Koko: 20 . Avoin AMK : 0.)
BIELI18 B (Koko: 20 . Avoin AMK : 0.)
BIELI19 A (Koko: 20 . Avoin AMK : 0.)
BIELI19 B (Koko: 20 . Avoin AMK : 0.)
Pienryhmät
BIELI18 A
BIELI18 B
BIELI19 A
BIELI19 B
Opintojakso
8B00BT44

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa esitellä kasvisten (vihannekset, juurekset, marjat, hedelmät) ominaisuuksia. Opiskelija osaa selittää kasvisten käytön ominaisuuksia ja laatuun vaikuttavat tekijöitä valmisteissa. Opiskelija osaa soveltaa keskeisiä valmistusprosesseja ja osaa ratkaista sekä laatuun ja turvallisuuteen liittyviä tekijöitä.

Sisältö

- kasvikset elintarvikkeiden raaka-aineena
- kasvisten laatuun vaikuttavat tekijät
- kasvisten säilytysmenetelmät
- kasvisten prosessointitavat

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa selittää kasvisten käytön, ominaisuudet, yleiset prosessointitavat ja säilytysmenetelmät tyydyttävästi.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa selittää kasvisten käytön, ominaisuudet, yleiset prosessointitavat ja säilytysmenetelmät hyvin. Hän osaa yhdistää oppimaansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.
.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa selittää kasvisten käytön, ominaisuudet, yleiset prosessointitavat ja säilytysmenetelmät kiitettävästi. Hän osaa luoda aihepiirin puitteissa uusia merkityksiä sekä osoittaa innovatiivisuutta oppimaansa soveltaen.

Esitietovaatimukset

Elintarvikeprosessit

Siirry alkuun