Siirry suoraan sisältöön

Kasvis- ja marjavalmisteet (5 op)

Toteutuksen tunnus: 8B00BT44-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.04.2021 - 06.09.2021

Ajoitus

30.08.2021 - 17.12.2021

Laajuus

5 op

Yksikkö

SeAMK Ruoka

Toimipiste

SeAMK Ruoka, Seinäjoki

Opetuskielet

  • Suomi

Tutkinto-ohjelma

  • Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Opettaja

  • Ilmari Äijö

Vastuuhenkilö

Jukka Kauppila

Ajoitusryhmät

  • BIELI18 A (Koko: 20. Avoin AMK: 0.)
  • BIELI18 B (Koko: 20. Avoin AMK: 0.)
  • BIELI19 A (Koko: 20. Avoin AMK: 0.)
  • BIELI19 B (Koko: 20. Avoin AMK: 0.)

Opiskelijaryhmät

  • BIELI18
    Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
  • BIELI19
    Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Koulutusryhmat

  • BIELI18 A
  • BIELI18 B
  • BIELI19 A
  • BIELI19 B

Tavoitteet

Opiskelija osaa esitellä kasvisten (vihannekset, juurekset, marjat, hedelmät) ominaisuuksia. Opiskelija osaa selittää kasvisten käytön ominaisuuksia ja laatuun vaikuttavat tekijöitä valmisteissa. Opiskelija osaa soveltaa keskeisiä valmistusprosesseja ja osaa ratkaista sekä laatuun ja turvallisuuteen liittyviä tekijöitä.

Sisältö

- kasvikset elintarvikkeiden raaka-aineena
- kasvisten laatuun vaikuttavat tekijät
- kasvisten säilytysmenetelmät
- kasvisten prosessointitavat

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa selittää kasvisten käytön, ominaisuudet, yleiset prosessointitavat ja säilytysmenetelmät tyydyttävästi.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa selittää kasvisten käytön, ominaisuudet, yleiset prosessointitavat ja säilytysmenetelmät hyvin. Hän osaa yhdistää oppimaansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.
.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa selittää kasvisten käytön, ominaisuudet, yleiset prosessointitavat ja säilytysmenetelmät kiitettävästi. Hän osaa luoda aihepiirin puitteissa uusia merkityksiä sekä osoittaa innovatiivisuutta oppimaansa soveltaen.

Esitietovaatimukset

Elintarvikeprosessit