Opinnäytetyö (30 op)
Toteutuksen tunnus: 9B00BU03-3002
Toteutuksen perustiedot
Ajoitus
01.08.2021 - 31.12.2022
Laajuus
30 op
Yksikkö
SeAMK Master School
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Agrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
Opettaja
- Samu Palander
- Jarmo Alarinta
- Jyrki Rajakorpi
- Kaija Nissinen
- Teija Rönkä
- Sarita Ventelä
Vastuuhenkilö
Margit Närvä
Opiskelijaryhmät
-
YRKK20AAgrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
-
YRKK22AAgrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata ja kiteyttää työelämässä esiin nousevan käytännön ongelman ja soveltaa sen ratkaisemiseen soveltuvaa tutkimus- ja kehittämismenetelmää. Hän osaa analysoida tuloksia ja laatia niiden perusteella kehittämisehdotuksia. Hän osaa arvioida tulosten merkittävyyttä sekä asianomaisessa ympäristössä että laajemmin. Opiskelija osaa raportoida ja esitellä tulokset kohderyhmän edellyttämällä tavalla.
Sisältö
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön ohjeiden mukaisesti tehty työelämän kehittämiseen liittyvä kehittämistehtävä.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön arviointiohjetta noudattaen
Arviointikriteerit, hyvä (3)
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön arviointiohjetta noudattaen
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön arviointiohjetta noudattaen