Opinnäytetyö (30op)
Toteutuksen tunnus: 9B00BU03-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
 - 01.08.2021 - 31.12.2022
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 30 op
 
- Lähiosuus
 - 30 op
 
- Toteutustapa
 - Lähiopetus
 
- Yksikkö
 - SeAMK Master School
 
- Toimipiste
 - SeAMK Seinäjoki, Frami
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Koulutus
 - Agrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
 
- Opettajat
 - Samu Palander
 - Jarmo Alarinta
 - Kaija Nissinen
 - Jyrki Rajakorpi
 - Teija Rönkä
 - Sarita Ventelä
 
- Vastuuopettaja
 - Margit Närvä
 
- Opintojakso
 - 9B00BU03
 
Arviointiasteikko
1-5
                    
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata ja kiteyttää työelämässä esiin nousevan käytännön ongelman ja soveltaa sen ratkaisemiseen soveltuvaa tutkimus- ja kehittämismenetelmää. Hän osaa analysoida tuloksia ja laatia niiden perusteella kehittämisehdotuksia. Hän osaa arvioida tulosten merkittävyyttä sekä asianomaisessa ympäristössä että laajemmin. Opiskelija osaa raportoida ja esitellä tulokset kohderyhmän edellyttämällä tavalla.
                    
Sisältö
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön ohjeiden mukaisesti tehty työelämän kehittämiseen liittyvä kehittämistehtävä.
                    
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön arviointiohjetta noudattaen
                    
Arviointikriteerit, hyvä (3)
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön arviointiohjetta noudattaen
                    
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön arviointiohjetta noudattaen