Opinnäytetyö (30op)
Toteutuksen tunnus: 9B00BU03-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 01.08.2021 - 31.12.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 30 op
- Lähiosuus
- 30 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- SeAMK Master School
- Toimipiste
- SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Agrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
- Opettajat
- Samu Palander
- Jarmo Alarinta
- Kaija Nissinen
- Jyrki Rajakorpi
- Teija Rönkä
- Sarita Ventelä
- Vastuuopettaja
- Margit Närvä
- Opintojakso
- 9B00BU03
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata ja kiteyttää työelämässä esiin nousevan käytännön ongelman ja soveltaa sen ratkaisemiseen soveltuvaa tutkimus- ja kehittämismenetelmää. Hän osaa analysoida tuloksia ja laatia niiden perusteella kehittämisehdotuksia. Hän osaa arvioida tulosten merkittävyyttä sekä asianomaisessa ympäristössä että laajemmin. Opiskelija osaa raportoida ja esitellä tulokset kohderyhmän edellyttämällä tavalla.
Sisältö
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön ohjeiden mukaisesti tehty työelämän kehittämiseen liittyvä kehittämistehtävä.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön arviointiohjetta noudattaen
Arviointikriteerit, hyvä (3)
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön arviointiohjetta noudattaen
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön arviointiohjetta noudattaen