Siirry suoraan sisältöön

Tuotannonohjaus ammattikeittiössä (2op)

Toteutuksen tunnus: CA00CL40-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.04.2020 - 31.08.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.08.2020 - 18.10.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Paula Juurakko
Vastuuopettaja
Paula Juurakko
Opintojakso
CA00CL40

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa hyödyntää alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelun suunnittelussa, toteutuksessa ja johtamisessa. Hän ymmärtää tuotannonohjausjärjestelmän tarjoaman mahdollisuuden ekologisen, taloudellisen ja ravitsemuksellisen ruokalistan suunnittelussa ja markkinoinnissa.

Sisältö

- Jamix-ruoka, reseptiohjelma

Opetusmenetelmät

Jamix-ruoka, tuotannonohjausjärjestelmä.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

2 op - 54 tuntia.
18 tuntia kontaktiopetusta
36 tuntia itseohjautuvaa opiskelua

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tietää, mitä toiminnanohjausjärjestelmällä tarkoitetaan ja kuinka toiminnanohjausjärjestelmää käytetään ruokapalvelujen päivittäisessä toiminnassa. Opiskelija osaa käyttää ohjelman perustoimintoja.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa syöttää tietoja toiminnanohjausjärjestelmään ja osaa hyödyntää ohjelmaa ruokapalvelujen päivittäisessä toiminnassa. Opiskelija tietää ja ymmärtää toiminnanohjausjärjestelmän tarjoamat mahdollisuudet ruokapalvelujen kehittämisessä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa käyttää ja hyödyntää monipuolisesti ohjelman tarjoamia mahdollisuuksia ruokapalvelujen kehittämisessä.

Esitietovaatimukset

- Ruokapalvelujen tuottaminen

Lisätiedot

Opintojakson tehtävät integroidaan Prikan johtovuorojen tehtäviin.

Siirry alkuun