Siirry suoraan sisältöön

Kuivatut tuotteet ja heravalmisteet (5op)

Opintojakson tunnus: C-02467-BI00DV99

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Korkeakoulu
Hämeen ammattikorkeakoulu

Osaamistavoitteet

Tämä opintojakso kuuluu Meijeriteollisuuden prosessit -moduuliin. Opiskelija ymmärtää kuivausprosessien ja heravalmisteiden valmistuksen periaatteet ja osaa arvioida sopivia menetelmiä käyttäen prosessivaiheiden ja -parametrien vaikutuksen lopputuotteiden laatuun.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tunnistaa kuivattujen tuotteiden ja heravalmisteiden valmistusmenetelmät ja osaa kuvata niiden valmistusvaiheet. Opiskelija osaa ratkaista prosesseihin liittyviä laskennallisia perustehtäviä- ja ongelmia.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa keskeisimmät kuivattujen tuotteiden ja heravalmisteiden valmistusmenetelmät ja ymmärtää niihin liittyvien prosessien toiminnan ja valmistuksen vaiheet. Opiskelija osaa laatia ja ratkaista soveltavia prosessien laskennallisia perustehtäviä ja ongelmia.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa soveltaa ja kehittää erilaisia kuivattujen tuotteiden ja heravalmisteiden valmistusmenetelmiä ja osaa hallita prosesseja siten, että ymmärtää niihin liittyvän toiminnan merkityksen prosessin kannalta. Hän osaa laatia ja ratkaista soveltavia prosesseihin liittyviä laskennallisia tehtäviä ja -ongelmia ja perustella ratkaisunsa.

Siirry alkuun