Siirry suoraan sisältöön

Liiketoiminnan suunnittelu ja käynnistäminenLaajuus (5 op)

Tunnus: LT00BE97

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa suunnitella yritystoimintaa suhteuttaen suunnitelmansa toimintaympäristöön. Opiskelija osaa kuvata kannattavan liiketoiminnan edellytykset sekä soveltaa tietojaan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen käytännössä. Opiskelija osaa tuottaa yritystoiminnan käynnistämiseen liittyviä perusdokumentteja kuten perustamisasiakirjat sekä osaa laatia liikekirjeitä. Opiskelija tietää yrityksen keskeiset sidosryhmät ja verkostoitumisen merkityksen liiketoiminnassa. Opiskelija tuntee keskeiset liiketalouden tiedonlähteet ja osaa käyttää niitä.

Sisältö

- liiketoimintasuunnittelu
- liiketalouden tiedonhankinta
- yrityksen sidosryhmät
- yrityksen perustaminen
- liikekirjeenvaihto

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät/osiot ja on osallistunut opintojaksolle. Opiskelija osaa suunnitella yritystoimintaa. Opiskelija osaa kuvailla toimintaympäristön merkityksen. Opiskelija osaa laatia liiketoimintasuunnitelman ja osaa toimia ryhmässä. Opiskelija tuntee keskeiset liiketalouden tiedonlähteet ja osaa käyttää niitä.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on suorittanut annetut tehtävät/osiot hyvin ja on osallistunut aktiivisesti opintojaksolle. Opiskelija osaa suunnitella yritystoimintaa hyvin. Opiskelija osaa kuvailla toimintaympäristön merkityksen. Opiskelija osaa laatia liiketoimintasuunnitelman ja osaa toimia ryhmässä. Opiskelija tuntee keskeiset liiketalouden tiedonlähteet ja osaa käyttää niitä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on suorittanut annetut tehtävät/osiot kiitettävästi ja on osallistunut aktiivisesti ja rakentavasti opintojaksoon. Opiskelija osaa suunnitella yritystoimintaa kiitettävästi. Opiskelija osaa kuvailla toimintaympäristön merkityksen. Opiskelija osaa laatia liiketoimintasuunnitelman ja osaa toimia ryhmässä. Opiskelija tuntee keskeiset liiketalouden tiedonlähteet ja osaa käyttää niitä.