Siirry suoraan sisältöön

Väyläopetussuunnitelma, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka: VAYLABIELI22

Tunnus: VAYLABIELI22

Kesto:
2 vuotta (30 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2022

Kuvaus

Väyläopetussuunnitelma, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2022-2023 2023-2024 Syksy
2022
Kevät
2023
Syksy
2023
Kevät
2024
1. / 2022 2. / 2022 3. / 2023 4. / 2023 5. / 2023 1. / 2023 2. / 2023 3. / 2024 4. / 2024 5. / 2024
VAYLABIELI22-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

16
XX00CG82 Opiskelu ammattikorkeakoulussa 2 2 2 1 1
XX00CZ96 Urasuunnittelu ja kansainvälisyys, Väyläopinnot 2 2 2 2
YPO3A3 Viestintätaidot 3 3 3 3
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3 3 3 3
XX00CZ97 Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot 3 3 3 1.5 1.5
YPO2C3 Projektitoiminnan perusteet 3 3 3 1.5 1.5
VAYLABIELI22-1002
ALAKOHTAISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

5
8B00CZ16 Algebra ja geometria 5 5 5 5
VAYLABIELI22-1003
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 7)

7
8B00CX54 Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia 7 7 7 7
8B00CX60 Pakkaustekniikka 3 3 3 3
VAYLABIELI22-1004
VALINNAISET OPINNOT

(Valitaan (kpl): 1)

1
8B00CX64 Elintarvikealan lainsäädäntö 2 2 2 1 1
8B00CX65 Ravitsemuksen perusteet 2 2 2 1 1
Yhteensä 30 13 22 2 11 10 12 1 1 11 0 0 5 5 12 0 0

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
VAYLABIELI22-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

16
XX00CG82 Opiskelu ammattikorkeakoulussa 2
XX00CZ96 Urasuunnittelu ja kansainvälisyys, Väyläopinnot 2
YPO3A3 Viestintätaidot 3
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3
XX00CZ97 Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot 3
YPO2C3 Projektitoiminnan perusteet 3
VAYLABIELI22-1002
ALAKOHTAISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

5
8B00CZ16 Algebra ja geometria 5
VAYLABIELI22-1003
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 7)

7
8B00CX54 Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia 7
8B00CX60 Pakkaustekniikka 3
VAYLABIELI22-1004
VALINNAISET OPINNOT

(Valitaan (kpl): 1)

1
8B00CX64 Elintarvikealan lainsäädäntö 2
8B00CX65 Ravitsemuksen perusteet 2