Toisen asteen väylä, Agrologi (AMK), Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Restonomi (AMK): TAVAYLARUOKA26K
Opetussuunitelman tunnus: TAVAYLARUOKA25S
- Kesto
 - 1.5 vuotta (15 op)
 
- Aloituslukukausi
 - Kevät 2026
 
- Opetuskieli
 - suomi
 
Kuvaus
Toisen asteen väylä:
Agrologi (AMK)
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Restonomi (AMK)
                    
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2025-2026 | 2026-2027 | Kevät 2026 | Syksy 2026 | Kevät 2027 | 3. / 2026 | 4. / 2026 | 5. / 2026 | 1. / 2026 | 2. / 2026 | 3. / 2027 | 4. / 2027 | 5. / 2027 | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| TAVAYLARUOKA25S-1001 | 
                                             
                           YHTEISET PERUSOPINNOT
                         
                                                                    (Valitaan kaikki )  | 
                6 | |||||||||||||
| XX00DM02 | Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | ||||||||
| XX00DM03 | Tieto- ja viestintätekniikka | 4 | 4 | 4 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | ||||||||
| TAVAYLARUOKA25S-1002 | 
                                             
                           YHTEISET AMMATTIOPINNOT
                         
                                                                    (Valitaan kaikki )  | 
                6 | |||||||||||||
| XX00DT51 | Ruokaketjun vastuullisuus, väyläopinnot | 3 | 2 | 2 | 1 | 1 | |||||||||
| XX00DT52 | Ruokaketjun toiminta, väyläopinnot | 3 | 2 | 2 | 1 | 1 | |||||||||
| TAVAYLARUOKA25S-1003 | 
                                             
                           VAIHTOEHTOISET PERUS- JA AMMATTIOPINNOT
                         
                                                    
                                                                    (Valitaan yksi )  | 
                3 | |||||||||||||
| 9A00DT49 | Maaperä ja vesitalous 1. | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | |||||||||
| CA00DA70 | Kestävä kehitys palvelutuotannossa | 3 | 2 | 2 | 1 | 1 | |||||||||
| 8B00CX60 | Pakkaustekniikka | 3 | 2 | 2 | 1 | 1 | |||||||||
| XX00DM05 | Yrittäjyyden perusteet | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | ||||||||
| Yhteensä | 15 | 6 | 14 | 6 | 3 | 11 | 2 | 2 | 2 | 1.5 | 1.5 | 5 | 5 | 1 | 
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 
|---|---|---|
| TAVAYLARUOKA25S-1001 | 
                                                             
                                    YHTEISET PERUSOPINNOT
                                 
                                                                                                    (Valitaan kaikki )  | 
                        6 | 
| XX00DM02 | Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu | 2 | 
| XX00DM03 | Tieto- ja viestintätekniikka | 4 | 
| TAVAYLARUOKA25S-1002 | 
                                                             
                                    YHTEISET AMMATTIOPINNOT
                                 
                                                                                                    (Valitaan kaikki )  | 
                        6 | 
| XX00DT51 | Ruokaketjun vastuullisuus, väyläopinnot | 3 | 
| XX00DT52 | Ruokaketjun toiminta, väyläopinnot | 3 | 
| TAVAYLARUOKA25S-1003 | 
                                                             
                                    VAIHTOEHTOISET PERUS- JA AMMATTIOPINNOT
                                 
                                                                    
                                                                                                    (Valitaan yksi )  | 
                        3 | 
| 9A00DT49 | Maaperä ja vesitalous 1. | 3 | 
| CA00DA70 | Kestävä kehitys palvelutuotannossa | 3 | 
| 8B00CX60 | Pakkaustekniikka | 3 | 
| XX00DM05 | Yrittäjyyden perusteet | 3 | 
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.