Toisen asteen väylä, Agrologi (AMK), Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Restonomi (AMK): TAVAYLARUOKA25K
Opetussuunitelman tunnus: TAVAYLARUOKA24S
- Kesto
- 1.5 vuotta (15 op)
- Aloituslukukausi
- Kevät 2025
- Opetuskieli
- suomi
Kuvaus
Toisen asteen väylä:
Agrologi (AMK)
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Restonomi (AMK)
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2024-2025 | 2025-2026 |
---|---|---|---|---|
TAVAYLARUOKA24S-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
6 | ||
XX00DM02 | Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu | 2 | 2 | |
XX00DM03 | Tieto- ja viestintätekniikka | 4 | 4 | |
TAVAYLARUOKA24S-1002 |
YHTEISET AMMATTIOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
6 | ||
XX00DT51 | Ruokaketjun vastuullisuus, väyläopinnot | 3 | 3 | |
XX00DT52 | Ruokaketjun toiminta, väyläopinnot | 3 | 3 | |
TAVAYLARUOKA24S-1003 |
VAIHTOEHTOISET AMMATTIOPINNOT
(Valitaan yksi ) |
3 | ||
9A00DT49 | Maaperä ja vesitalous 1. | 3 | 3 | |
CA00DA70 | Kestävä kehitys palvelutuotannossa | 3 | 3 | |
8B00CX60 | Pakkaustekniikka | 3 | 3 | |
Yhteensä | 15 | 6 | 15 |
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
TAVAYLARUOKA24S-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
6 |
XX00DM02 | Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu | 2 |
XX00DM03 | Tieto- ja viestintätekniikka | 4 |
TAVAYLARUOKA24S-1002 |
YHTEISET AMMATTIOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
6 |
XX00DT51 | Ruokaketjun vastuullisuus, väyläopinnot | 3 |
XX00DT52 | Ruokaketjun toiminta, väyläopinnot | 3 |
TAVAYLARUOKA24S-1003 |
VAIHTOEHTOISET AMMATTIOPINNOT
(Valitaan yksi ) |
3 |
9A00DT49 | Maaperä ja vesitalous 1. | 3 |
CA00DA70 | Kestävä kehitys palvelutuotannossa | 3 |
8B00CX60 | Pakkaustekniikka | 3 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.