Siirry suoraan sisältöön

Automaation kirjatenttiLaajuus (8 op)

Tunnus: KL00CE04

Osaamistavoitteet

Opintojakson osaamistavoitteet:

Opintojakson suoritettuaan opiskelija

osaa lukea omaa ammattikirjallisuuttaan ja soveltaa sitä.
Tutustuu oman alansa uusimpaan kirjallisuuteen ja ammattijulkaisuihin.
Osaa hakea itsenäisesti lähteitä.
Osaa tiivistää oman ammattiaineensa asiasisältöjä lyhyeen tekstiin.

Sisältö

Opintojakson sisältö:
Opiskelijalle suunnitellaan kokonaisuus teoksista, mikä laajentaa ja syventää oppimista. Vaadittu kirjallisuus on suunniteltu opiskelijan lähtökohdista. Pääsääntöisesti pyritään siihen, että kirjallisuus on mahdollisimman uutta ja ajankohtaista.

Esitietovaatimukset

Ei esitietovaatimuksia

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Taso 1-2:
Opiskelija ymmärtää perusteet lukemastaan ja osaa soveltaa tietoa osittain. Opiskelija ei kunnolla hahmota lukemansa tiedon merkitystä osana tietokokonaisuutta. Opiskelija ei kunnolla ymmärrä luetun tekstin ylä- ja alakäsitteitä tai niiden keskinäisiä suhteita.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Taso 3-4:
Opiskelija ymmärtää hyvin lukemaansa ja osaa soveltaa tietoa. Opiskelija hahmottaa lukemansa tiedon merkityksen ja ymmärtää sen osana suurempaa tietokokonaisuutta. Opiskelija ymmärtää melko hyvin luetun tekstin ylä- ja alakäsitteet ja niiden keskinäiset suhteet.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Taso 5:
Opiskelija ymmärtää erinomaisesti lukemaansa ja osaa soveltaa sitä saumattomasti, samalla hän ymmärtää tiedon merkityksen osana suurempaa tietokokonaisuutta. Opiskelija ymmärtää hyvin luetun tekstin ylä- ja alakäsitteet ja niiden keskinäiset suhteet.

Lisätiedot

Kurssin kirjallisuus on luetteloitu kurssin www-sivustolla. Sen lisäksi opiskelijat voi esittää omaa kirjallisuutta kurssin materiaaliksi. Tarkemmat tiedot löytyvät kurssin sivustolta.