Siirry suoraan sisältöön

Monialaiset työelämäprojektitLaajuus (10 op)

Tunnus: 4A00BU01

Osaamistavoitteet

Opintokokonaisuuden suoritettuaan opiskelija osaa toimia projektissa ja oppimisympäristössä, johon osallistuu eri alojen ja / tai eri kulttuurien opiskelijoita, asiantuntijoita ja ammattilaisia. Hän osaa ottaa oman alansa edustajan roolin ja käyttää omaa osaamistaan luovasti projektin tavoitteiden saavuttamiseksi. Opiskelija osaa toimia aktiivisesti erilaisissa projektiin tai opiskelijavaihtoon liittyvissä viestintätilanteissa. Opiskelija osaa ottaa jaetun vastuun projektin tavoitteiden saavuttamisesta.
Projekti- tai opintojaksokohtaiset osaamistavoitteet määritellään niiden alkaessa.

Sisältö

Opiskelijalla on kolme vaihtoehtoista mahdollisuutta suorittaa opintokokonaisuuden opinnot. Opintokokonaisuuden sisällöt määräytyvät sen mukaan, minkä vaihtoehdon opiskelija valitsee. Opintokokonaisuuden sisällöistä sovitaan ennen opintokokonaisuuden suorittamista opintokokonaisuuden vastuuopettajan kanssa.
1) Opiskelija osallistuu Frami Pro –opintoihin.
2) Opiskelija osallistuu yhteen tai useampaan oppilaitoksen omaan tai työelämän kanssa yhteistyössä toteutettavaan monialaiseen projektiin.
3) Opiskelija syventää kirjasto- ja tietopalvelualan osaamistaan opiskelijavaihdossa ulkomailla.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Arviointikriteerit ovat projektikohtaisia ja ne kerrotaan opiskelijalle projektin alussa. Ulkomaan vaihdossa opintojaksokohtaiset arviointikriteerit ovat oppilaitos- ja opintojaksokohtaisia.