Tuotantotyöskentely III: toteutusLaajuus (4 op)
Tunnus: 2B00BP42
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa:
- organisoida tuotannossa tarvittavat tehtävät
- soveltaa oppimistaan tuotannon tehtävissä
- suunnitella ja toteuttaa itsenäisesti tuotannon
- analysoida tuotannon toimintaympäristön kilpailutilannetta
- valita tuotannon siten, että se tukee hänen työllistymistään alalle
- rakentaa taloudellisesti kannattavan tuotannon
- johtaa tuotantoa vaikeissa tilanteissa
Sisältö
Opintojaksolla toteutetaan yksi tai kaksi (min. 4 op) tuotantoa yksin tai työparina. Mahdollisissa isommissa toimeksiannoissa tuotantoryhmän koko voi olla suurempi samoin opintopistemäärä. Tuotannosta/tuotannoista opiskelija kokoaa portfolion, joka toimii oppimisen ja arvioinnin välineenä sekä työnäytteenä. Tuotanto tai osa tuotannoista esitellään julkisesti.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija
- suoriutuu tuotannosta vahvasti tuettuna
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itsenäisesti
- osaa analysoida omaa toimintaansa tuotantoryhmässä
- osaa tehdä kannattavan tuotannon
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija:
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itseohjautuvasti ja tunnistaa tuotannon kriittisiä pisteitä
- osaa arvioida, ja tarvittaessa muuttaa, omaa toimintaansa tuotannossa
- osaa edottaa muutoksia tuotantoon rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti
- osaa mitata tuotannon kannattavuutta
Ilmoittautumisaika
22.04.2024 - 13.11.2024
Ajoitus
21.10.2024 - 23.02.2025
Laajuus
4 op
Yksikkö
SeAMK Kulttuurituottaja
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Kulttuurituottaja (AMK)
Opettaja
- Esa Leikkari
- Jussi Kareinen
Opiskelijaryhmät
-
KUTU21Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- organisoida tuotannossa tarvittavat tehtävät
- soveltaa oppimistaan tuotannon tehtävissä
- suunnitella ja toteuttaa itsenäisesti tuotannon
- analysoida tuotannon toimintaympäristön kilpailutilannetta
- valita tuotannon siten, että se tukee hänen työllistymistään alalle
- rakentaa taloudellisesti kannattavan tuotannon
- johtaa tuotantoa vaikeissa tilanteissa
Sisältö
Opintojaksolla toteutetaan yksi tai kaksi (min. 4 op) tuotantoa yksin tai työparina. Mahdollisissa isommissa toimeksiannoissa tuotantoryhmän koko voi olla suurempi samoin opintopistemäärä. Tuotannosta/tuotannoista opiskelija kokoaa portfolion, joka toimii oppimisen ja arvioinnin välineenä sekä työnäytteenä. Tuotanto tai osa tuotannoista esitellään julkisesti.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija
- suoriutuu tuotannosta vahvasti tuettuna
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itsenäisesti
- osaa analysoida omaa toimintaansa tuotantoryhmässä
- osaa tehdä kannattavan tuotannon
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija:
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itseohjautuvasti ja tunnistaa tuotannon kriittisiä pisteitä
- osaa arvioida, ja tarvittaessa muuttaa, omaa toimintaansa tuotannossa
- osaa edottaa muutoksia tuotantoon rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti
- osaa mitata tuotannon kannattavuutta
Ilmoittautumisaika
17.04.2023 - 11.10.2023
Ajoitus
23.10.2023 - 20.05.2024
Laajuus
4 op
Yksikkö
SeAMK Kulttuurituottaja
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Kulttuurituottaja (AMK)
Opettaja
- Esa Leikkari
- Jussi Kareinen
Opiskelijaryhmät
-
KUTU20Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- organisoida tuotannossa tarvittavat tehtävät
- soveltaa oppimistaan tuotannon tehtävissä
- suunnitella ja toteuttaa itsenäisesti tuotannon
- analysoida tuotannon toimintaympäristön kilpailutilannetta
- valita tuotannon siten, että se tukee hänen työllistymistään alalle
- rakentaa taloudellisesti kannattavan tuotannon
- johtaa tuotantoa vaikeissa tilanteissa
Sisältö
Opintojaksolla toteutetaan yksi tai kaksi (min. 4 op) tuotantoa yksin tai työparina. Mahdollisissa isommissa toimeksiannoissa tuotantoryhmän koko voi olla suurempi samoin opintopistemäärä. Tuotannosta/tuotannoista opiskelija kokoaa portfolion, joka toimii oppimisen ja arvioinnin välineenä sekä työnäytteenä. Tuotanto tai osa tuotannoista esitellään julkisesti.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija
- suoriutuu tuotannosta vahvasti tuettuna
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itsenäisesti
- osaa analysoida omaa toimintaansa tuotantoryhmässä
- osaa tehdä kannattavan tuotannon
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija:
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itseohjautuvasti ja tunnistaa tuotannon kriittisiä pisteitä
- osaa arvioida, ja tarvittaessa muuttaa, omaa toimintaansa tuotannossa
- osaa edottaa muutoksia tuotantoon rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti
- osaa mitata tuotannon kannattavuutta
Ilmoittautumisaika
16.04.2022 - 12.10.2022
Ajoitus
24.10.2022 - 31.05.2023
Laajuus
4 op
Yksikkö
SeAMK Kulttuurituottaja
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Kulttuurituottaja (AMK)
Opettaja
- Esa Leikkari
- Jussi Kareinen
Opiskelijaryhmät
-
KUTU19Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- organisoida tuotannossa tarvittavat tehtävät
- soveltaa oppimistaan tuotannon tehtävissä
- suunnitella ja toteuttaa itsenäisesti tuotannon
- analysoida tuotannon toimintaympäristön kilpailutilannetta
- valita tuotannon siten, että se tukee hänen työllistymistään alalle
- rakentaa taloudellisesti kannattavan tuotannon
- johtaa tuotantoa vaikeissa tilanteissa
Sisältö
Opintojaksolla toteutetaan yksi tai kaksi (min. 4 op) tuotantoa yksin tai työparina. Mahdollisissa isommissa toimeksiannoissa tuotantoryhmän koko voi olla suurempi samoin opintopistemäärä. Tuotannosta/tuotannoista opiskelija kokoaa portfolion, joka toimii oppimisen ja arvioinnin välineenä sekä työnäytteenä. Tuotanto tai osa tuotannoista esitellään julkisesti.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija
- suoriutuu tuotannosta vahvasti tuettuna
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itsenäisesti
- osaa analysoida omaa toimintaansa tuotantoryhmässä
- osaa tehdä kannattavan tuotannon
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija:
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itseohjautuvasti ja tunnistaa tuotannon kriittisiä pisteitä
- osaa arvioida, ja tarvittaessa muuttaa, omaa toimintaansa tuotannossa
- osaa edottaa muutoksia tuotantoon rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti
- osaa mitata tuotannon kannattavuutta
Ilmoittautumisaika
01.05.2021 - 30.09.2021
Ajoitus
25.10.2021 - 31.05.2022
Laajuus
4 op
Yksikkö
SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
Toimipiste
SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri, Seinäjoki
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Kulttuurituottaja (AMK)
Opettaja
- Esa Leikkari
- Jukka Saarela
- Jussi Kareinen
Opiskelijaryhmät
-
KUTU18Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- organisoida tuotannossa tarvittavat tehtävät
- soveltaa oppimistaan tuotannon tehtävissä
- suunnitella ja toteuttaa itsenäisesti tuotannon
- analysoida tuotannon toimintaympäristön kilpailutilannetta
- valita tuotannon siten, että se tukee hänen työllistymistään alalle
- rakentaa taloudellisesti kannattavan tuotannon
- johtaa tuotantoa vaikeissa tilanteissa
Sisältö
Opintojaksolla toteutetaan yksi tai kaksi (min. 4 op) tuotantoa yksin tai työparina. Mahdollisissa isommissa toimeksiannoissa tuotantoryhmän koko voi olla suurempi samoin opintopistemäärä. Tuotannosta/tuotannoista opiskelija kokoaa portfolion, joka toimii oppimisen ja arvioinnin välineenä sekä työnäytteenä. Tuotanto tai osa tuotannoista esitellään julkisesti.
Opetusmenetelmät
Itsenäinen työskentely tuotannon parissa, ohjaavan opettajan ohjaus tarvittaessa.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelijan ajankäyttö 4 x 27 h=108 h
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija
- suoriutuu tuotannosta vahvasti tuettuna
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itsenäisesti
- osaa analysoida omaa toimintaansa tuotantoryhmässä
- osaa tehdä kannattavan tuotannon
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija:
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itseohjautuvasti ja tunnistaa tuotannon kriittisiä pisteitä
- osaa arvioida, ja tarvittaessa muuttaa, omaa toimintaansa tuotannossa
- osaa edottaa muutoksia tuotantoon rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti
- osaa mitata tuotannon kannattavuutta
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Arviointi tuotantoraportin ja suullisen esittelyn perusteella tuotannon valmistuttua. Arviointi perustuu tuotannon laajuuteen, haastavuuteen sekä raportoinnin tarkkuuteen. Tämä osuus voidaan arvioida, kun tuotanto esitelty suullisesti.