Siirry suoraan sisältöön

Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut, Päivätoteutus: RESTO16

Opetussuunitelman tunnus: RESTO16

Tutkintonimike
Restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2016
Opetuskieli
suomi

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2016-2017 2017-2018 2018-2019 2019-2020 Syksy 2016 Kevät 2017 Syksy 2017 Kevät 2018 Syksy 2018 Kevät 2019 Syksy 2019 1. / 2016 2. / 2016 3. / 2017 4. / 2017 5. / 2017 1. / 2017 2. / 2017 3. / 2018 4. / 2018 5. / 2018 1. / 2018 2. / 2018 3. / 2019 4. / 2019 5. / 2019 1. / 2019 2. / 2019
RESTO16-1015
KAIKILLE YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

20
RESTO16-1016
Osaajaksi kehittyminen

(Valitaan kaikki )

10
YPO1A2 Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen 2 2 1 1 0.5 0.5 0.3 0.3 0.3
YPO2A2 Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen 2 2 1 1 0.5 0.5 0.3 0.3 0.3
YPO3A3 Viestintätaidot 3 3 3 1.5 1.5
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3 3 3 1.5 1.5
RESTO16-1017
Liiketoiminta- ja yrittäjyysosaaminen

(Valitaan kaikki )

5
YPO1B3 Yritystoiminta ja yrittäjyys 3 3 3 1.5 1.5
YPO2B2 Liiketoimintaosaamisen perusteet 2 2 2 1 1
RESTO16-1018
Tutkimus- ja projektiosaaminen

(Valitaan kaikki )

5
YPO1C2 Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet 2 2 2 0.7 0.7 0.7
YPO2C3 Projektitoiminnan perusteet 3 3 3 1 1 1
RESTO16-1014
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

32
RESTO16-1003
Viestintävalmiudet

(Valitaan kaikki )

12
YELVIEST02 Työelämän viestintä 2 2 2 1 1
YELRUOTS06 Svenska 1 3 3 3 1 1 1
YELRUOTS07 Svenska 2 2 2 2 0.7 0.7 0.7
VIRKARUKI Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen 0
VIRKARUSU Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen 0
YELENGLI06 English 1 3 3 3 1.5 1.5
YELENGLI07 English 2 2 2 2 1 1
RESTO16-1001
Ruokaketjun liiketoimintavalmiudet

(Valitaan kaikki )

13
YELRYMAR05 Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa 5 5 5 1.7 1.7 1.7
YELHJESM05 Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa 5 5 5 2.5 2.5
KI15AMAT001 Matematiikka 3 3 3 1.5 1.5
RESTO16-1002
Tutkimus ja kehittämistyövalmiudet

(Valitaan kaikki )

7
YELTUTKE05 Tutkimus- ja kehittämistyö 5 5 5 2.5 2.5
KA15ATUKE20 Tutkimus- ja kehittämistyö 2 2 2 2 0.7 0.7 0.7
RESTO16-1004
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki )

73
KA15B10 Ruokapalvelujen tuottaminen 16 16 8 8 4 4 2.7 2.7 2.7
YELETMBI05 Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia 5 5 5 2.5 2.5
KI15BRPT024 Ruoka ja terveys 1 3 3 3 1 1 1
KI15BRPT025 Ruoka ja terveys 2 2 2 2 0.7 0.7 0.7
KI15BRPT026 Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1 3 3 3 1.5 1.5
KI15BRPT027 Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2 2 2 2 1 1
KI15BRPT022 Ruokapalvelujen kokemuksellisuus 5 5 2.5 2.5 1.3 1.3 0.8 0.8 0.8
KA15B20 Tuotannonohjaus ammattikeittiössä 2 2 2 1 1
KA15B30 Ruokapalvelujen johtaminen 10 10 10 5 5
KI15BRPJ021 Ruokapalvelujen laadun kehittäminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
KI15BRPJ017 Ravitsemuksen erityiskysymykset 5 5 5 2.5 2.5
KA15CPAKE10 Palveluprosessien kehittäminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
KI15CRPK002 Palvelukonseptin kehittäminen 5 5 5 2.5 2.5
KA15CPAKE20 Liiketoiminnan suunnitelmallinen kehittäminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
RESTO16-1005
VALINNAISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 30)

30
RESTO16-1011
Valitaan kaksi 15 op:n kokonaisuutta

(Valitaan kaikki )

0
RESTO16-1008
Ravitsemuksen syventävät opinnot

(Valitaan kaikki )

15
CA00BI54 Ravitsemuslaatu 5 5 5 2.5 2.5
CA00BS71 Ravitsemusviestintä ja -tutkimus 5 5 5 2.5 2.5
CA00BS72 Ravitsemuskasvatus ja -projekti 5 5 5 1.7 1.7 1.7
RESTO16-1010
Ruokatuotannon kehittäminen

(Valitaan kaikki )

15
KI15CRPK009 Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
KI15CPROJ13 Uudet ruokatuotantoprosessit 5 5 5 1.7 1.7 1.7
YELBRPROJ01 Tuotekehitysprojekti 5 5 5 2.5 2.5
RESTO16-1009
Ruokapalvelujen kehittäminen

(Valitaan kaikki )

15
KI15CRPK010 Konseptilähtöinen tilasuunnittelu 5 5 5 1.7 1.7 1.7
KI15CPROJMP Messuprojekti 5 5 5 2.5 2.5
KI15CPROJ01 Elämystapahtuma 5 5 5 1.7 1.7 1.7
RESTO16-1007
HOPS:n mukaiset opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15)

15
RESTO16-1013
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 10)

10
KI15VVO0092 Englantia amk-opintoihin 2 2 2 1 1
BE00CH91 Ruotsia amk-opintoihin 2 2 2 0.7 0.7 0.7
CA00BI58 Ruoka ja viini 3
RESTO16-1000
HARJOITTELU

(Valitaan kaikki )

30
KI15EPEHAR1 Perusharjoittelu 12 12 12 4 4 4
KI15EERHAR1 Erikoistumisharjoittelu 18 18 18 9 9
RESTO16-1012
OPINNÄYTETYÖ

(Valitaan kaikki )

15
KI15FTU001 Opinnäytetyö 15 15 15 7.5 7.5
KI15FTU0002 Kypsyysnäyte 0
Yhteensä 210 67 67 65 20 34.5 32.5 33 34 43 22 20 17.3 17.3 10.8 10.8 10.8 16.5 16.5 11.6 11.6 11.6 21.5 21.5 7.5 7.5 7.5 10 10

Yleiset kompetenssit (AMK)

1 Oppimisen taidot

- osaa arvioida ja kehittää osaamistaan ja oppimistapojaan
- osaa hankkia, käsitellä ja arvioida tietoa kriittisesti
- kykenee ottamaan vastuuta ryhmän oppimisesta ja opitun jakamisesta

Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen
Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen
Viestintätaidot
Tieto- ja viestintätekniikka
Yritystoiminta ja yrittäjyys
Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet
Projektitoiminnan perusteet
Työelämän viestintä
Svenska 1
Svenska 2
English 1
English 2
Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa
Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Ruoka ja terveys 1
Ruoka ja terveys 2
Tuotannonohjaus ammattikeittiössä
Ruokapalvelujen johtaminen
Ruokapalvelujen laadun kehittäminen
Ravitsemuksen erityiskysymykset
Konseptilähtöinen tilasuunnittelu
Elämystapahtuma
Perusharjoittelu
Erikoistumisharjoittelu
Opinnäytetyö
2 Eettinen osaaminen

- kykenee ottamaan vastuun omasta toiminnastaan ja sen seurauksista
- osaa toimia alansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti
- osaa ottaa erilaiset toimijat huomioon työskentelyssään
- osaa soveltaa tasa-arvoisuuden periaatteita
- osaa soveltaa kestävän kehityksen periaatteita
- kykenee vaikuttamaan yhteiskunnallisesti osaamistaan hyödyntäen ja eettisiin arvoihin perustuen

Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen
Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen
Viestintätaidot
Yritystoiminta ja yrittäjyys
Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet
Projektitoiminnan perusteet
Ruokapalvelujen tuottaminen
Perusharjoittelu
Erikoistumisharjoittelu
Opinnäytetyö
3 Työyhteisöosaaminen

- osaa toimia työyhteisön jäsenenä ja edistää yhteisön hyvinvointia
- osaa toimia työelämän viestintä- ja vuorovaikutustilanteissa
- osaa hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa oman alansa tehtävissä
- kykenee luomaan henkilökohtaisia työelämäyhteyksiä ja toimimaan verkostoissa
- osaa tehdä päätöksiä ennakoimattomissa tilanteissa
- kykenee työn johtamiseen ja itsenäiseen työskentelyyn asiantuntijatehtävissä
- omaa valmiuksia yrittäjyyteen

Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen
Viestintätaidot
Tieto- ja viestintätekniikka
Yritystoiminta ja yrittäjyys
Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet
Projektitoiminnan perusteet
Työelämän viestintä
Svenska 1
Svenska 2
English 1
English 2
Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa
Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Ruokapalvelujen tuottaminen
Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia
Ruokapalvelujen kokemuksellisuus
Tuotannonohjaus ammattikeittiössä
Ruokapalvelujen johtaminen
Ruokapalvelujen laadun kehittäminen
Ravitsemuksen erityiskysymykset
Liiketoiminnan suunnitelmallinen kehittäminen
Konseptilähtöinen tilasuunnittelu
Messuprojekti
Elämystapahtuma
Perusharjoittelu
Erikoistumisharjoittelu
Opinnäytetyö
4 Innovaatio-osaaminen

- kykenee luovaan ongelmanratkaisuun ja työtapojen kehittämiseen
- osaa työskennellä projekteissa
- osaa toteuttaa tutkimus- ja kehittämishankkeita soveltaen alan olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä
- osaa etsiä asiakaslähtöisiä, kestäviä ja taloudellisesti kannattavia ratkaisuja

Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet
Projektitoiminnan perusteet
Matematiikka
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2
Palvelukonseptin kehittäminen
Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen
Uudet ruokatuotantoprosessit
Tuotekehitysprojekti
Konseptilähtöinen tilasuunnittelu
Opinnäytetyö
5 Kansainvälistymisosaaminen

- omaa alansa työtehtävissä ja niissä kehittymisessä tarvittavan kielitaidon
- kykenee monikulttuuriseen yhteistyöhön
- osaa ottaa työssään huomioon alansa kansainvälisyyskehityksen vaikutuksia ja mahdollisuuksia

Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen
Yritystoiminta ja yrittäjyys
Ruokapalvelujen tuottaminen
Messuprojekti
Opinnäytetyö
6 Yrittäjyysosaaminen

- ymmärtää yrityksen toiminnan ja liiketoimintaympäristön vuorovaikutuksen sekä omaksuu yrittäjyyden ja yrittäjämäisen tavan toimia ymmärtää kannattavan yritystoiminnan perusteet
- osaa analysoida yrityksen toimintaa ja riskejä

Yritystoiminta ja yrittäjyys
Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Palveluprosessien kehittäminen
Palvelukonseptin kehittäminen
Konseptilähtöinen tilasuunnittelu
Perusharjoittelu
Erikoistumisharjoittelu
Opinnäytetyö
7 Laadunhallintaosaaminen

- opiskelija tuntee alalle tyypilliset laatujärjestelmät
- opiskelija ymmärtää laatuajattelun ja laatujärjestelmien vaatimukset

Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Palveluprosessien kehittäminen
Liiketoiminnan suunnitelmallinen kehittäminen
Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen
Opinnäytetyö
Luokittelemattomat
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen
Ravitsemuslaatu
Ravitsemusviestintä ja -tutkimus
Ravitsemuskasvatus ja -projekti
Englantia amk-opintoihin
Ruotsia amk-opintoihin
Ruoka ja viini
Kypsyysnäyte

Restonomi kompetenssit

1 Palvelukulttuuriosaaminen

- ymmärtää vieraanvaraisuuden (hospitality) alan keskeisenä arvona ja menestystekijänä
- osaa tuottaa terveellisiä, turvallisia ja taloudellisesti kannattavia palveluja edistämään asiakkaiden hyvinvointia
- osaa huomioida esteettiset ja eettiset näkökulmat palvelutoiminnassa (tilat ja palvelutuotteet, viestintä)
- tuntee kuluttajakäyttäytymisen periaatteet ja osaa hyödyntää niitä palvelukehityksessä

Työelämän viestintä
Svenska 1
Svenska 2
English 1
English 2
Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa
Ruoka ja terveys 1
Ruoka ja terveys 2
Ruokapalvelujen kokemuksellisuus
Ruokapalvelujen johtaminen
Ruokapalvelujen laadun kehittäminen
Konseptilähtöinen tilasuunnittelu
Messuprojekti
Elämystapahtuma
2 Palvelujärjestelmäosaaminen

- osaa suunnitella, tuottaa ja kehittää palveluja toimintaympäristön vaatimusten mukaan
- osaa kuvata, ohjata ja arvioida palveluprosesseja (tuotesuunnittelu, toiminnan kannattavuus, työn organisointi, ohjaus ja kehittäminen)
- osaa kehittää palveluja tuotekehityksen ja tuotteistamisen keinoin
- tuntee omaan toimialaansa liittyvät turvallisuusvaatimukset ja osaa soveltaa niitä työssään

Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa
Matematiikka
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Ruokapalvelujen tuottaminen
Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia
Ruoka ja terveys 1
Ruoka ja terveys 2
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2
Tuotannonohjaus ammattikeittiössä
Ravitsemuksen erityiskysymykset
Uudet ruokatuotantoprosessit
Opinnäytetyö
3 Palvelujohtamisosaaminen

- tuntee ja ymmärtää yrityksen strategiat ja osaa hyödyntää niitä palvelutoiminnan ohjauksen työvälineenä
- osaa suunnitella, toteuttaa ja arvioida oman ja yksikön päivittäistä lähijohtamista
- osaa organisoida työyhteisön toimintaa ja hyödyntää yksilöiden, tiimien ja yhteisöjen osaamista

Svenska 1
Svenska 2
English 1
English 2
Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa
Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa
Ruokapalvelujen kokemuksellisuus
Ruokapalvelujen johtaminen
Ruokapalvelujen laadun kehittäminen
Ravitsemuksen erityiskysymykset
Palveluprosessien kehittäminen
Liiketoiminnan suunnitelmallinen kehittäminen
Uudet ruokatuotantoprosessit
Tuotekehitysprojekti
Messuprojekti
Elämystapahtuma
Erikoistumisharjoittelu
Opinnäytetyö
4 Liiketoimintaosaaminen

- osaa analysoida asiakkuuksia palveluliiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta
- ymmärtää liiketoiminnan keskeiset käsitteet ja omaa liiketaloudellisen ajattelun perusteet
- osaa ennakoida vaihtoehtoisten toimintatapojen vaikutuksia taloudelliseen tulokseen ja kilpailukykyyn
- osaa soveltaa yrittäjyysperiaatteita yrittäjänä ja työntekijänä
- osaa toimia erilaisissa verkostoissa sekä hyödyntää ja kehittää niitä

Matematiikka
Tuotannonohjaus ammattikeittiössä
Palveluprosessien kehittäminen
Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen
5 Palvelujen tuottamisen ja johtamisen palveluympäristöosaaminen

- osaa arvioida hankintojen ja palveluiden tuottamisen vaikutuksia palvelun käyttäjälle, ympäristölle ja yhteiskunnalle
- osaa kantaa taloudellista, sosiaalista, ekologista ja kulttuurista vastuuta palvelujen tuottamisessa ja johtamisessa
- ymmärtää kansainvälisyyden, globalisaation ja erilaisten kulttuurien merkityksen palvelukulttuurille ja alan kehitykselle
- tiedostaa oman toimintansa merkityksen aluekehityksen näkökulmasta

Svenska 1
Svenska 2
English 1
English 2
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Ruokapalvelujen kokemuksellisuus
Palveluprosessien kehittäminen
Palvelukonseptin kehittäminen
Uudet ruokatuotantoprosessit
Perusharjoittelu
Erikoistumisharjoittelu
Opinnäytetyö
Luokittelemattomat
Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen
Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen
Viestintätaidot
Tieto- ja viestintätekniikka
Yritystoiminta ja yrittäjyys
Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet
Projektitoiminnan perusteet
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen
Ravitsemuslaatu
Ravitsemusviestintä ja -tutkimus
Ravitsemuskasvatus ja -projekti
Englantia amk-opintoihin
Ruotsia amk-opintoihin
Ruoka ja viini
Kypsyysnäyte

amk:tutkintoon johtava koulutus

1 Perusopinnot
Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen
Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen
Viestintätaidot
Tieto- ja viestintätekniikka
Yritystoiminta ja yrittäjyys
Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet
Projektitoiminnan perusteet
Työelämän viestintä
Svenska 1
Svenska 2
English 1
English 2
Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa
Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa
Matematiikka
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
2 Ammattiopinnot
Ruokapalvelujen tuottaminen
Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia
Ruoka ja terveys 1
Ruoka ja terveys 2
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2
Ruokapalvelujen kokemuksellisuus
Tuotannonohjaus ammattikeittiössä
Ruokapalvelujen johtaminen
Ruokapalvelujen laadun kehittäminen
Ravitsemuksen erityiskysymykset
Palveluprosessien kehittäminen
Palvelukonseptin kehittäminen
Liiketoiminnan suunnitelmallinen kehittäminen
Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen
Uudet ruokatuotantoprosessit
Tuotekehitysprojekti
Konseptilähtöinen tilasuunnittelu
Messuprojekti
Elämystapahtuma
3 Vapaasti valittavat opinnot
Englantia amk-opintoihin
Ruotsia amk-opintoihin
4 Harjoittelu
Perusharjoittelu
Erikoistumisharjoittelu
5 Opinnäytetyö
Opinnäytetyö
Kypsyysnäyte
Luokittelemattomat
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen
Ravitsemuslaatu
Ravitsemusviestintä ja -tutkimus
Ravitsemuskasvatus ja -projekti
Ruoka ja viini

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
RESTO16-1015
KAIKILLE YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

20
RESTO16-1016
Osaajaksi kehittyminen

(Valitaan kaikki )

10
YPO1A2 Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen 2
YPO2A2 Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen 2
YPO3A3 Viestintätaidot 3
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3
RESTO16-1017
Liiketoiminta- ja yrittäjyysosaaminen

(Valitaan kaikki )

5
YPO1B3 Yritystoiminta ja yrittäjyys 3
YPO2B2 Liiketoimintaosaamisen perusteet 2
RESTO16-1018
Tutkimus- ja projektiosaaminen

(Valitaan kaikki )

5
YPO1C2 Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet 2
YPO2C3 Projektitoiminnan perusteet 3
RESTO16-1014
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

32
RESTO16-1003
Viestintävalmiudet

(Valitaan kaikki )

12
YELVIEST02 Työelämän viestintä 2
YELRUOTS06 Svenska 1 3
YELRUOTS07 Svenska 2 2
VIRKARUKI Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen 0
VIRKARUSU Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen 0
YELENGLI06 English 1 3
YELENGLI07 English 2 2
RESTO16-1001
Ruokaketjun liiketoimintavalmiudet

(Valitaan kaikki )

13
YELRYMAR05 Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa 5
YELHJESM05 Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa 5
KI15AMAT001 Matematiikka 3
RESTO16-1002
Tutkimus ja kehittämistyövalmiudet

(Valitaan kaikki )

7
YELTUTKE05 Tutkimus- ja kehittämistyö 5
KA15ATUKE20 Tutkimus- ja kehittämistyö 2 2
RESTO16-1004
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki )

73
KA15B10 Ruokapalvelujen tuottaminen 16
YELETMBI05 Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia 5
KI15BRPT024 Ruoka ja terveys 1 3
KI15BRPT025 Ruoka ja terveys 2 2
KI15BRPT026 Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1 3
KI15BRPT027 Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2 2
KI15BRPT022 Ruokapalvelujen kokemuksellisuus 5
KA15B20 Tuotannonohjaus ammattikeittiössä 2
KA15B30 Ruokapalvelujen johtaminen 10
KI15BRPJ021 Ruokapalvelujen laadun kehittäminen 5
KI15BRPJ017 Ravitsemuksen erityiskysymykset 5
KA15CPAKE10 Palveluprosessien kehittäminen 5
KI15CRPK002 Palvelukonseptin kehittäminen 5
KA15CPAKE20 Liiketoiminnan suunnitelmallinen kehittäminen 5
RESTO16-1005
VALINNAISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 30 )

30
RESTO16-1011
Valitaan kaksi 15 op:n kokonaisuutta

(Valitaan kaikki )

0
RESTO16-1008
Ravitsemuksen syventävät opinnot

(Valitaan kaikki )

15
CA00BI54 Ravitsemuslaatu 5
CA00BS71 Ravitsemusviestintä ja -tutkimus 5
CA00BS72 Ravitsemuskasvatus ja -projekti 5
RESTO16-1010
Ruokatuotannon kehittäminen

(Valitaan kaikki )

15
KI15CRPK009 Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen 5
KI15CPROJ13 Uudet ruokatuotantoprosessit 5
YELBRPROJ01 Tuotekehitysprojekti 5
RESTO16-1009
Ruokapalvelujen kehittäminen

(Valitaan kaikki )

15
KI15CRPK010 Konseptilähtöinen tilasuunnittelu 5
KI15CPROJMP Messuprojekti 5
KI15CPROJ01 Elämystapahtuma 5
RESTO16-1007
HOPS:n mukaiset opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
RESTO16-1013
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 10 )

10
KI15VVO0092 Englantia amk-opintoihin 2
BE00CH91 Ruotsia amk-opintoihin 2
CA00BI58 Ruoka ja viini 3
RESTO16-1000
HARJOITTELU

(Valitaan kaikki )

30
KI15EPEHAR1 Perusharjoittelu 12
KI15EERHAR1 Erikoistumisharjoittelu 18
RESTO16-1012
OPINNÄYTETYÖ

(Valitaan kaikki )

15
KI15FTU001 Opinnäytetyö 15
KI15FTU0002 Kypsyysnäyte 0

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Siirry alkuun