Siirry suoraan sisältöön

Ruokapalvelujen tuottaminenLaajuus (4 op)

Tunnus: CA00BT62

Osaamistavoitteet

Opiskelija syventää osaamistaan
- ravintolan palvelukonseptin mukaisten ruoka- ja asiakaspalvelujen tuottamisessa.
- erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa toimimisessa.
- ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvän osaamisensa soveltamisessa palvelu- ja oppimisympäristöissä.
- hygieenisten käytäntöjen hallitsemisessa ja vastuun ottamisessa elintarvike- ja ravintolatilojen työympäristön puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä ympäristöä säästäviä ja kestävää kehitystä tukevia valintoja käyttäen.

Sisältö

- Ravintolapalvelujen tuottaminen toimintaympäristöissä
- Erityisruokavaliot

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Osaa ohjatusti tuottaa eri palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalveluja
Osaa ohjatusti toimia joissakin tuotanto- ja palveluprosesseissa
Opiskelija tunnistaa ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää perusosaamista erilaisissa palvelu- ja oppimisympäristöissä

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Osaa tuottaa eri palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalveluja
Osaa toimia erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa
Opiskelija osaa käyttää ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää tietoa palvelu- ja oppimisympäristöissä

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Osaa tuottaa ja ratkaista eri palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalvelutilanteita
Osaa toimia itsenäisesti erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa
Opiskelija osaa soveltaa ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää osaamistaan palvelu- ja oppimisympäristöissä

Lisätiedot

Opiskelija, jonka osaamisen tunnustamisen hakemus hyväksytään, suorittaa opintojaksosta Ruokapalvelujen tuottaminen (12 op)
- eritysruokavaliot
- perehtyy opintojen alussa toimintaympäristöön Opiskelijaravintola Prikassa
- osallistuu ryhmänsä mukana työskentelyyn Opiskelijaravintola Prikassa erikseen tehdyn aikataulun mukaisesti