Siirry suoraan sisältöön

Ruokatuotannon perusteet (8op)

Opintojakson tunnus: CA00BT61

Opintojakson perustiedot


Laajuus
8 op
Vastuuhenkilö
Eliisa Ylinen

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa tuottaa henkilöstöravintoloiden palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalveluja. Opiskelija osaa toimia erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa. Opiskelija osaa soveltaa ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää osaamistaan palvelu- ja oppimisympäristöissä. Opiskelija hallitsee hygieeniset käytäntötavat ja ottaa vastuuta elintarvike- ja ravintolatilojen työympäristön puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä ympäristöä säästäviä ja kestävää kehitystä tukevia valintoja käyttäen.

Sisältö

- Ravintolapalvelujen tuottaminen toimintaympäristöissä
- Elintarviketuntemus
- Kenttäjakso 2 vkoa

Esitietovaatimukset

Alan ammatillinen perustutkinto

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Osaa tuottaa eri palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalveluja
Osaa toimia erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa
Opiskelija osaa käyttää ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää tietoa palvelu- ja oppimisympäristöissä

Siirry alkuun