Hyvinvointijohtamisen korkeakouludiplomi: HJDIPL19
Opetussuunitelman tunnus: HJDIPL19
- Kesto
- 1.5 vuotta (60 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2019
- Opetuskieli
- suomi
Kuvaus
Opinnot kehittävät asiantuntemustasi hyvinvoinnin ja terveyden työssäsi.
Koulutuksen suoritettuasi osaat suunnitella, toteuttaa, arvioida ja kehittää sekä johtaa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen prosesseja kunnassa, palveluntarjoajana tai/ja järjestössä. Verkostoidut, lisäät ymmärrystä ja laajennat osaamista hyvinvoinnin ja terveyden asiantuntijana.
Syvennät ymmärrystäsi ja osaamistasi liikunnan laaja-alaisesta merkityksestä hyvinvoinnin ja terveyden työssä huomioiden soveltavan liikunnan ja kaikkien elämänkaaren vaiheet. Osaat toimia toimintaympäristösi poikkihallinnollisissa prosesseissa.
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2019-2020 | 2020-2021 | Syksy 2019 | Kevät 2020 | Syksy 2020 | 1. / 2019 | 2. / 2019 | 3. / 2020 | 4. / 2020 | 5. / 2020 | 1. / 2020 | 2. / 2020 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
HJDIPL19-1000 |
Hyvinvointi ja terveys elämänkaaren eri vaiheissa
(Valitaan kaikki ) |
17 | ||||||||||||
BE00BJ17 | Hyvinvointi ja elinolot | 6 | 6 | 6 | 3 | 3 | ||||||||
XX00BV90 | Monikulttuurisuus hyvinvointiyhteiskunnan rakennusaineena | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | ||||||||
BB00CA03 | Ihmisen fyysinen kuormittuminen | 4 | 4 | 4 | 2 | 2 | ||||||||
CA00CG64 | Ruoka ja terveys | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | ||||||||
BB00CA45 | Toimintaympäristö hyvinvoinnin edistämisessä | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | |||||||
HJDIPL19-1001 |
Hyvinvoinnin ja terveyden prosessien organisoituminen ja hallinto
(Valitaan kaikki ) |
10 | ||||||||||||
XX00BV94 | Maailma ympärillämme muuttuu, muutummeko me? | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | |||||||
XX00BV95 | Liikuntahallinto hyvinvoinnin osana | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | |||||||
2B00CG14 | Palvelumuotoilu | 6 | 6 | 6 | 2 | 2 | 2 | |||||||
HJDIPL19-1002 |
Hyvinvointimittaaminen ja -teknologia
(Valitaan kaikki ) |
6 | ||||||||||||
BE00BS10 | Hyvinvointiteknologia | 3 | 1 | 1 | 0.3 | 0.3 | 0.3 | |||||||
SOSAPJ70 | Teknologia ja arki | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | 0.8 | 0.8 | 0.5 | 0.5 | 0.5 | ||||
HJDIPL19-1003 |
Johtaminen ja kehittäminen
(Valitaan opintopisteitä: 0) |
0 | ||||||||||||
KG00CA59 | Johtaminen ja laadunhallinta eri organisaatioissa | 2 | 2 | 1 | 1 | 0.5 | 0.5 | 0.3 | 0.3 | 0.3 | ||||
XX00BV92 | Hyvän ravitsemuksen edistäminen | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | |||||||
BB00CG52 | Kolmas sektori osana liikunta- ja hyvinvointialan palvelutuotantoa | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | ||||||||
XX00BW00 | Markkinointi- ja viestintäosaaminen | 5 | 2.5 | 2.5 | 1.3 | 1.3 | ||||||||
XX00BW01 | Talousosaaminen | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||
HJDIPL19-1004 |
Ylemmät ammattikorkeakouluopinnot
(Valitaan opintopisteitä: 0) |
0 | ||||||||||||
BG00BD72 | Työyhteisöjen ja työhyvinvoinnin dialoginen johtaminen ja kehittäminen | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||
BG00BD76 | Kehittämistoiminnan vaiheet | 5 | 2.5 | 2.5 | 1 | 1.5 | 2.5 | 0.5 | 0.5 | 0.5 | 0.5 | 0.5 | 1.3 | 1.3 |
Yhteensä | 60 | 37.5 | 18 | 18.5 | 19 | 18 | 9.3 | 9.3 | 6.4 | 6.4 | 6.4 | 9.05 | 9.05 |
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
HJDIPL19-1000 |
Hyvinvointi ja terveys elämänkaaren eri vaiheissa
(Valitaan kaikki ) |
17 |
BE00BJ17 | Hyvinvointi ja elinolot | 6 |
XX00BV90 | Monikulttuurisuus hyvinvointiyhteiskunnan rakennusaineena | 2 |
BB00CA03 | Ihmisen fyysinen kuormittuminen | 4 |
CA00CG64 | Ruoka ja terveys | 3 |
BB00CA45 | Toimintaympäristö hyvinvoinnin edistämisessä | 2 |
HJDIPL19-1001 |
Hyvinvoinnin ja terveyden prosessien organisoituminen ja hallinto
(Valitaan kaikki ) |
10 |
XX00BV94 | Maailma ympärillämme muuttuu, muutummeko me? | 2 |
XX00BV95 | Liikuntahallinto hyvinvoinnin osana | 2 |
2B00CG14 | Palvelumuotoilu | 6 |
HJDIPL19-1002 |
Hyvinvointimittaaminen ja -teknologia
(Valitaan kaikki ) |
6 |
BE00BS10 | Hyvinvointiteknologia | 3 |
SOSAPJ70 | Teknologia ja arki | 3 |
HJDIPL19-1003 |
Johtaminen ja kehittäminen
(Valitaan opintopisteitä: 0 ) |
0 |
KG00CA59 | Johtaminen ja laadunhallinta eri organisaatioissa | 2 |
XX00BV92 | Hyvän ravitsemuksen edistäminen | 2 |
BB00CG52 | Kolmas sektori osana liikunta- ja hyvinvointialan palvelutuotantoa | 3 |
XX00BW00 | Markkinointi- ja viestintäosaaminen | 5 |
XX00BW01 | Talousosaaminen | 5 |
HJDIPL19-1004 |
Ylemmät ammattikorkeakouluopinnot
(Valitaan opintopisteitä: 0 ) |
0 |
BG00BD72 | Työyhteisöjen ja työhyvinvoinnin dialoginen johtaminen ja kehittäminen | 5 |
BG00BD76 | Kehittämistoiminnan vaiheet | 5 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.