Siirry suoraan sisältöön

Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut, Monimuotototeutus: MSRESTO16

Opetussuunitelman tunnus: MRESTO16

Tutkintonimike
Restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2016
Opetuskieli
suomi

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2016-2017 2017-2018 2018-2019 2019-2020 Syksy 2016 Kevät 2017 Syksy 2017 Kevät 2018 Syksy 2018 Kevät 2019 Syksy 2019 1. / 2016 2. / 2016 3. / 2017 4. / 2017 5. / 2017 1. / 2017 2. / 2017 3. / 2018 4. / 2018 5. / 2018 1. / 2018 2. / 2018 3. / 2019 4. / 2019 5. / 2019 1. / 2019 2. / 2019
MRESTO16-1027
KAIKILLE YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

20
MRESTO16-1028
Osaajaksi kehittyminen

(Valitaan kaikki )

10
YPO1A2 Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen 2 2 2 1 1
YPO2A2 Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen 2 2 2 1 1
YPO3A3 Viestintätaidot 3 3 3 1.5 1.5
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3 3 3 1.5 1.5
MRESTO16-1029
Liiketoiminta- ja yrittäjyysosaaminen

(Valitaan kaikki )

5
YPO1B3 Yritystoiminta ja yrittäjyys 3 3 3 1.5 1.5
YPO2B2 Liiketoimintaosaamisen perusteet 2 2 2 1 1
MRESTO16-1030
Tutkimus- ja projektiosaaminen

(Valitaan kaikki )

5
YPO1C2 Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet 2 2 2 0.7 0.7 0.7
YPO2C3 Projektitoiminnan perusteet 3 3 3 1 1 1
MRESTO16-1026
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

32
MRESTO16-1015
Viestintävalmiudet

(Valitaan opintopisteitä: 12)

12
YELVIEST02 Työelämän viestintä 2 2 2 1 1
YELRUOTS03 Ruotsi 3
YELRUOTSER Ruotsi 2 2 - 3
VIRKARUKI Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen 0
VIRKARUSU Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen 0
YELENGLI03 Englanti 1 3
YELENGLHOS Hospitality English 2
MRESTO16-1013
Ruokaketjun liiketoimintavalmiudet

(Valitaan kaikki )

13
YELRYMAR05 Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa 5 5 5 1.7 1.7 1.7
YELHJESM05 Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa 5 5 5 2.5 2.5
KI15AMAT001 Matematiikka 3 3 3 1.5 1.5
MRESTO16-1014
Tutkimus ja kehittämistyövalmiudet

(Valitaan kaikki )

7
YELTUTKE05 Tutkimus- ja kehittämistyö 5 5 5 2.5 2.5
KA15ATUKE20 Tutkimus- ja kehittämistyö 2 2 2 2 0.7 0.7 0.7
MRESTO16-1016
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki )

56 - 58
KA15B10 Ruokapalvelujen tuottaminen 16 16 16 8 8
YELETMBI05 Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia 5 5 5 2.5 2.5
YELRUOTER1 Ruoka ja terveys 1 3
YELRUOTER2 Ruoka ja terveys 2 2
KIELTUNT1 Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1 3
KIELTUNT2 Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2 2
KI15BRPT022 Ruokapalvelujen kokemuksellisuus 5 5 5 2.5 2.5
KA15B20 Tuotannonohjaus ammattikeittiössä 2 2 2 1 1
KITYÖVUOR01 Työvuorosuunnittelun perusteet 2
KIORGKÄYT01 Organisaatiokäyttäytyminen 2
KIRUOESIM01 Ruokatuotannon esimiestoiminta 4 - 6
KI15BRPJ021 Ruokapalvelujen laadun kehittäminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
KI15BRPJ017 Ravitsemuksen erityiskysymykset 5 5 5 2.5 2.5
MRESTO16-1017
VALINNAISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 45)

45
MRESTO16-1023
Valitaan kolme 15 op:n kokonaisuutta

(Valitaan kaikki )

0
MRESTO16-1020
Ravitsemuksen syventävät opinnot

(Valitaan kaikki )

15
KI15CRPK004 Ravitsemuksellisuuden kehittäminen 5 5 5 2.5 2.5
KI15CPROJ19 Ravitsemusviestintä ja -kasvatus 5 5 5 1.7 1.7 1.7
KI15CPROJ18 Topics in Nutrition 5 5 5 1.7 1.7 1.7
MRESTO16-1022
Ruokatuotannon kehittäminen

(Valitaan kaikki )

15
KI15CRPK009 Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
YELBRPROJ01 Tuotekehitysprojekti 5 5 5 2.5 2.5
KI15CPROJ13 Uudet ruokatuotantoprosessit 5 5 5 1.7 1.7 1.7
MRESTO16-1021
Ruokapalvelujen kehittäminen

(Valitaan kaikki )

15
KI15CRPK007 Esthetics and Functional Space Design 5 5 5 1.7 1.7 1.7
KI15CPROJMP Messuprojekti 5
KI15CPROJ01 Elämystapahtuma 5 5 5 1.7 1.7 1.7
MRESTO16-1018
Palveluliiketoiminnan kehittäminen

(Valitaan kaikki )

15
KA15CPAKE10 Palveluprosessien kehittäminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
KI15CRPK002 Palvelukonseptin kehittäminen 5 5 5 2.5 2.5
KA15CPAKE20 Liiketoiminnan suunnitelmallinen kehittäminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
MRESTO16-1019
HOPS:n mukaiset opinnot

(Valitaan kaikki )

0
MRESTO16-1025
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 10)

10
MRESTO16-1012
HARJOITTELU

(Valitaan kaikki )

30
KI15EPEHAR1 Perusharjoittelu 12 12 12 4 4 4
KI15EERHAR1 Erikoistumisharjoittelu 18 18 18 9 9
MRESTO16-1024
OPINNÄYTETYÖ

(Valitaan kaikki )

15
KI15FTU001 Opinnäytetyö 15 15 15 7.5 7.5
KI15FTU0002 Kypsyysnäyte 0
Yhteensä 210 51 49 60 20 39 12 19 30 33 27 20 19.5 19.5 4 4 4 9.5 9.5 10.2 10.2 10.2 16.5 16.5 9.2 9.2 9.2 10 10

Yleiset kompetenssit (AMK)

1 Oppimisen taidot

- osaa arvioida ja kehittää osaamistaan ja oppimistapojaan
- osaa hankkia, käsitellä ja arvioida tietoa kriittisesti
- kykenee ottamaan vastuuta ryhmän oppimisesta ja opitun jakamisesta

Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen
Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen
Viestintätaidot
Tieto- ja viestintätekniikka
Yritystoiminta ja yrittäjyys
Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet
Projektitoiminnan perusteet
Työelämän viestintä
Ruotsi
Ruotsi 2
Englanti 1
Hospitality English
Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa
Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Ruoka ja terveys 1
Ruoka ja terveys 2
Tuotannonohjaus ammattikeittiössä
Ravitsemuksen erityiskysymykset
Ravitsemuksellisuuden kehittäminen
Ravitsemusviestintä ja -kasvatus
Topics in Nutrition
Esthetics and Functional Space Design
Elämystapahtuma
Perusharjoittelu
Erikoistumisharjoittelu
Opinnäytetyö
2 Eettinen osaaminen

- kykenee ottamaan vastuun omasta toiminnastaan ja sen seurauksista
- osaa toimia alansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti
- osaa ottaa erilaiset toimijat huomioon työskentelyssään
- osaa soveltaa tasa-arvoisuuden periaatteita
- osaa soveltaa kestävän kehityksen periaatteita
- kykenee vaikuttamaan yhteiskunnallisesti osaamistaan hyödyntäen ja eettisiin arvoihin perustuen

Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen
Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen
Viestintätaidot
Yritystoiminta ja yrittäjyys
Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet
Projektitoiminnan perusteet
Ruokapalvelujen tuottaminen
Ravitsemuksellisuuden kehittäminen
Ravitsemusviestintä ja -kasvatus
Topics in Nutrition
Perusharjoittelu
Erikoistumisharjoittelu
Opinnäytetyö
3 Työyhteisöosaaminen

- osaa toimia työyhteisön jäsenenä ja edistää yhteisön hyvinvointia
- osaa toimia työelämän viestintä- ja vuorovaikutustilanteissa
- osaa hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa oman alansa tehtävissä
- kykenee luomaan henkilökohtaisia työelämäyhteyksiä ja toimimaan verkostoissa
- osaa tehdä päätöksiä ennakoimattomissa tilanteissa
- kykenee työn johtamiseen ja itsenäiseen työskentelyyn asiantuntijatehtävissä
- omaa valmiuksia yrittäjyyteen

Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen
Viestintätaidot
Tieto- ja viestintätekniikka
Yritystoiminta ja yrittäjyys
Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet
Projektitoiminnan perusteet
Työelämän viestintä
Ruotsi
Ruotsi 2
Englanti 1
Hospitality English
Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa
Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Ruokapalvelujen tuottaminen
Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia
Ruokapalvelujen kokemuksellisuus
Tuotannonohjaus ammattikeittiössä
Ravitsemuksen erityiskysymykset
Ravitsemuksellisuuden kehittäminen
Ravitsemusviestintä ja -kasvatus
Topics in Nutrition
Esthetics and Functional Space Design
Messuprojekti
Elämystapahtuma
Perusharjoittelu
Erikoistumisharjoittelu
Opinnäytetyö
4 Innovaatio-osaaminen

- kykenee luovaan ongelmanratkaisuun ja työtapojen kehittämiseen
- osaa työskennellä projekteissa
- osaa toteuttaa tutkimus- ja kehittämishankkeita soveltaen alan olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä
- osaa etsiä asiakaslähtöisiä, kestäviä ja taloudellisesti kannattavia ratkaisuja

Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet
Projektitoiminnan perusteet
Matematiikka
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2
Ravitsemuksellisuuden kehittäminen
Ravitsemusviestintä ja -kasvatus
Topics in Nutrition
Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen
Tuotekehitysprojekti
Uudet ruokatuotantoprosessit
Esthetics and Functional Space Design
Opinnäytetyö
5 Kansainvälistymisosaaminen

- omaa alansa työtehtävissä ja niissä kehittymisessä tarvittavan kielitaidon
- kykenee monikulttuuriseen yhteistyöhön
- osaa ottaa työssään huomioon alansa kansainvälisyyskehityksen vaikutuksia ja mahdollisuuksia

Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen
Yritystoiminta ja yrittäjyys
Ruokapalvelujen tuottaminen
Topics in Nutrition
Messuprojekti
Opinnäytetyö
6 Yrittäjyysosaaminen

- ymmärtää yrityksen toiminnan ja liiketoimintaympäristön vuorovaikutuksen sekä omaksuu yrittäjyyden ja yrittäjämäisen tavan toimia ymmärtää kannattavan yritystoiminnan perusteet
- osaa analysoida yrityksen toimintaa ja riskejä

Yritystoiminta ja yrittäjyys
Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Esthetics and Functional Space Design
Perusharjoittelu
Erikoistumisharjoittelu
Opinnäytetyö
7 Laadunhallintaosaaminen

- opiskelija tuntee alalle tyypilliset laatujärjestelmät
- opiskelija ymmärtää laatuajattelun ja laatujärjestelmien vaatimukset

Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Ravitsemuksellisuuden kehittäminen
Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen
Opinnäytetyö
Luokittelemattomat
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen
Työvuorosuunnittelun perusteet
Organisaatiokäyttäytyminen
Ruokatuotannon esimiestoiminta
Ruokapalvelujen laadun kehittäminen
Palveluprosessien kehittäminen
Palvelukonseptin kehittäminen
Liiketoiminnan suunnitelmallinen kehittäminen
Kypsyysnäyte

Restonomi kompetenssit

1 Palvelukulttuuriosaaminen

- ymmärtää vieraanvaraisuuden (hospitality) alan keskeisenä arvona ja menestystekijänä
- osaa tuottaa terveellisiä, turvallisia ja taloudellisesti kannattavia palveluja edistämään asiakkaiden hyvinvointia
- osaa huomioida esteettiset ja eettiset näkökulmat palvelutoiminnassa (tilat ja palvelutuotteet, viestintä)
- tuntee kuluttajakäyttäytymisen periaatteet ja osaa hyödyntää niitä palvelukehityksessä

Työelämän viestintä
Ruotsi
Ruotsi 2
Englanti 1
Hospitality English
Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa
Ruoka ja terveys 1
Ruoka ja terveys 2
Ruokapalvelujen kokemuksellisuus
Ravitsemuksellisuuden kehittäminen
Ravitsemusviestintä ja -kasvatus
Topics in Nutrition
Esthetics and Functional Space Design
Messuprojekti
Elämystapahtuma
2 Palvelujärjestelmäosaaminen

- osaa suunnitella, tuottaa ja kehittää palveluja toimintaympäristön vaatimusten mukaan
- osaa kuvata, ohjata ja arvioida palveluprosesseja (tuotesuunnittelu, toiminnan kannattavuus, työn organisointi, ohjaus ja kehittäminen)
- osaa kehittää palveluja tuotekehityksen ja tuotteistamisen keinoin
- tuntee omaan toimialaansa liittyvät turvallisuusvaatimukset ja osaa soveltaa niitä työssään

Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa
Matematiikka
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Ruokapalvelujen tuottaminen
Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia
Ruoka ja terveys 1
Ruoka ja terveys 2
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2
Tuotannonohjaus ammattikeittiössä
Ravitsemuksen erityiskysymykset
Ravitsemuksellisuuden kehittäminen
Ravitsemusviestintä ja -kasvatus
Topics in Nutrition
Tuotekehitysprojekti
3 Palvelujohtamisosaaminen

- tuntee ja ymmärtää yrityksen strategiat ja osaa hyödyntää niitä palvelutoiminnan ohjauksen työvälineenä
- osaa suunnitella, toteuttaa ja arvioida oman ja yksikön päivittäistä lähijohtamista
- osaa organisoida työyhteisön toimintaa ja hyödyntää yksilöiden, tiimien ja yhteisöjen osaamista

Ruotsi
Ruotsi 2
Englanti 1
Hospitality English
Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa
Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa
Ruokapalvelujen kokemuksellisuus
Ravitsemuksen erityiskysymykset
Tuotekehitysprojekti
Uudet ruokatuotantoprosessit
Messuprojekti
Elämystapahtuma
Erikoistumisharjoittelu
4 Liiketoimintaosaaminen

- osaa analysoida asiakkuuksia palveluliiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta
- ymmärtää liiketoiminnan keskeiset käsitteet ja omaa liiketaloudellisen ajattelun perusteet
- osaa ennakoida vaihtoehtoisten toimintatapojen vaikutuksia taloudelliseen tulokseen ja kilpailukykyyn
- osaa soveltaa yrittäjyysperiaatteita yrittäjänä ja työntekijänä
- osaa toimia erilaisissa verkostoissa sekä hyödyntää ja kehittää niitä

Matematiikka
Tuotannonohjaus ammattikeittiössä
Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen
5 Palvelujen tuottamisen ja johtamisen palveluympäristöosaaminen

- osaa arvioida hankintojen ja palveluiden tuottamisen vaikutuksia palvelun käyttäjälle, ympäristölle ja yhteiskunnalle
- osaa kantaa taloudellista, sosiaalista, ekologista ja kulttuurista vastuuta palvelujen tuottamisessa ja johtamisessa
- ymmärtää kansainvälisyyden, globalisaation ja erilaisten kulttuurien merkityksen palvelukulttuurille ja alan kehitykselle
- tiedostaa oman toimintansa merkityksen aluekehityksen näkökulmasta

Ruotsi
Ruotsi 2
Englanti 1
Hospitality English
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
Ruokapalvelujen kokemuksellisuus
Ravitsemuksellisuuden kehittäminen
Topics in Nutrition
Tuotekehitysprojekti
Perusharjoittelu
Erikoistumisharjoittelu
Luokittelemattomat
Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen
Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen
Viestintätaidot
Tieto- ja viestintätekniikka
Yritystoiminta ja yrittäjyys
Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet
Projektitoiminnan perusteet
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen
Työvuorosuunnittelun perusteet
Organisaatiokäyttäytyminen
Ruokatuotannon esimiestoiminta
Ruokapalvelujen laadun kehittäminen
Palveluprosessien kehittäminen
Palvelukonseptin kehittäminen
Liiketoiminnan suunnitelmallinen kehittäminen
Opinnäytetyö
Kypsyysnäyte

amk:tutkintoon johtava koulutus

1 Perusopinnot
Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen
Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen
Viestintätaidot
Tieto- ja viestintätekniikka
Yritystoiminta ja yrittäjyys
Liiketoimintaosaamisen perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet
Projektitoiminnan perusteet
Työelämän viestintä
Ruotsi
Ruotsi 2
Englanti 1
Hospitality English
Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa
Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa
Matematiikka
Tutkimus- ja kehittämistyö
Tutkimus- ja kehittämistyö 2
2 Ammattiopinnot
Ruokapalvelujen tuottaminen
Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia
Ruoka ja terveys 1
Ruoka ja terveys 2
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2
Ruokapalvelujen kokemuksellisuus
Tuotannonohjaus ammattikeittiössä
Ruokapalvelujen laadun kehittäminen
Ravitsemuksen erityiskysymykset
Ravitsemuksellisuuden kehittäminen
Ravitsemusviestintä ja -kasvatus
Topics in Nutrition
Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen
Tuotekehitysprojekti
Uudet ruokatuotantoprosessit
Esthetics and Functional Space Design
Messuprojekti
Elämystapahtuma
Palveluprosessien kehittäminen
Palvelukonseptin kehittäminen
Liiketoiminnan suunnitelmallinen kehittäminen
3 Vapaasti valittavat opinnot

Ei liitettyjä opintojaksoja

4 Harjoittelu
Perusharjoittelu
Erikoistumisharjoittelu
5 Opinnäytetyö
Opinnäytetyö
Kypsyysnäyte
Luokittelemattomat
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen
Työvuorosuunnittelun perusteet
Organisaatiokäyttäytyminen
Ruokatuotannon esimiestoiminta

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
MRESTO16-1027
KAIKILLE YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

20
MRESTO16-1028
Osaajaksi kehittyminen

(Valitaan kaikki )

10
YPO1A2 Opiskelu- ja työelämäosaamisen kehittyminen 2
YPO2A2 Kansainväliseksi osaajaksi kehittyminen 2
YPO3A3 Viestintätaidot 3
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3
MRESTO16-1029
Liiketoiminta- ja yrittäjyysosaaminen

(Valitaan kaikki )

5
YPO1B3 Yritystoiminta ja yrittäjyys 3
YPO2B2 Liiketoimintaosaamisen perusteet 2
MRESTO16-1030
Tutkimus- ja projektiosaaminen

(Valitaan kaikki )

5
YPO1C2 Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet 2
YPO2C3 Projektitoiminnan perusteet 3
MRESTO16-1026
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

32
MRESTO16-1015
Viestintävalmiudet

(Valitaan opintopisteitä: 12 )

12
YELVIEST02 Työelämän viestintä 2
YELRUOTS03 Ruotsi 3
YELRUOTSER Ruotsi 2 2 - 3
VIRKARUKI Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen 0
VIRKARUSU Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen 0
YELENGLI03 Englanti 1 3
YELENGLHOS Hospitality English 2
MRESTO16-1013
Ruokaketjun liiketoimintavalmiudet

(Valitaan kaikki )

13
YELRYMAR05 Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa 5
YELHJESM05 Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa 5
KI15AMAT001 Matematiikka 3
MRESTO16-1014
Tutkimus ja kehittämistyövalmiudet

(Valitaan kaikki )

7
YELTUTKE05 Tutkimus- ja kehittämistyö 5
KA15ATUKE20 Tutkimus- ja kehittämistyö 2 2
MRESTO16-1016
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki )

56 - 58
KA15B10 Ruokapalvelujen tuottaminen 16
YELETMBI05 Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia 5
YELRUOTER1 Ruoka ja terveys 1 3
YELRUOTER2 Ruoka ja terveys 2 2
KIELTUNT1 Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1 3
KIELTUNT2 Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2 2
KI15BRPT022 Ruokapalvelujen kokemuksellisuus 5
KA15B20 Tuotannonohjaus ammattikeittiössä 2
KITYÖVUOR01 Työvuorosuunnittelun perusteet 2
KIORGKÄYT01 Organisaatiokäyttäytyminen 2
KIRUOESIM01 Ruokatuotannon esimiestoiminta 4 - 6
KI15BRPJ021 Ruokapalvelujen laadun kehittäminen 5
KI15BRPJ017 Ravitsemuksen erityiskysymykset 5
MRESTO16-1017
VALINNAISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 45 )

45
MRESTO16-1023
Valitaan kolme 15 op:n kokonaisuutta

(Valitaan kaikki )

0
MRESTO16-1020
Ravitsemuksen syventävät opinnot

(Valitaan kaikki )

15
KI15CRPK004 Ravitsemuksellisuuden kehittäminen 5
KI15CPROJ19 Ravitsemusviestintä ja -kasvatus 5
KI15CPROJ18 Topics in Nutrition 5
MRESTO16-1022
Ruokatuotannon kehittäminen

(Valitaan kaikki )

15
KI15CRPK009 Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen 5
YELBRPROJ01 Tuotekehitysprojekti 5
KI15CPROJ13 Uudet ruokatuotantoprosessit 5
MRESTO16-1021
Ruokapalvelujen kehittäminen

(Valitaan kaikki )

15
KI15CRPK007 Esthetics and Functional Space Design 5
KI15CPROJMP Messuprojekti 5
KI15CPROJ01 Elämystapahtuma 5
MRESTO16-1018
Palveluliiketoiminnan kehittäminen

(Valitaan kaikki )

15
KA15CPAKE10 Palveluprosessien kehittäminen 5
KI15CRPK002 Palvelukonseptin kehittäminen 5
KA15CPAKE20 Liiketoiminnan suunnitelmallinen kehittäminen 5
MRESTO16-1019
HOPS:n mukaiset opinnot

(Valitaan kaikki )

0
MRESTO16-1025
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 10 )

10
MRESTO16-1012
HARJOITTELU

(Valitaan kaikki )

30
KI15EPEHAR1 Perusharjoittelu 12
KI15EERHAR1 Erikoistumisharjoittelu 18
MRESTO16-1024
OPINNÄYTETYÖ

(Valitaan kaikki )

15
KI15FTU001 Opinnäytetyö 15
KI15FTU0002 Kypsyysnäyte 0

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Siirry alkuun