Siirry suoraan sisältöön

Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2 (2op)

Opintojakson tunnus: KI15BRPT027

Opintojakson perustiedot


Laajuus
2 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija tuntee elintarvikkeiden laatuketjun. Hän osaa työssään kehittää ammattikeittiön hankintoja vastuullisiksi ottaen huomioon erilaiset ruokajärjestelmät ja hankintalain. Opiskelija tietää perusteet elintarvikehuollon kriisivalmiudesta ja ymmärtää ruokahuollon varautumisen merkityksen yhtenä turvallisuustekijänä.

Sisältö

- elintarvikkeiden laatuketju ja erilaiset ruokajärjestelmät
- vastuulliset hankinnat, erityisesti julkisella sektorilla
- huoltovarmuus Suomessa, julkisen sektorin ammattikeittiöiden varautuminen

Esitietovaatimukset

Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

5
Opiskelija osaa esitellä elintarvikkeiden laatuketjun. Hän pystyy työssään perustelemaan ja kehittämään ammattikeittiön hankintoja vastuullisiksi ottaen huomioon erilaiset ruokajärjestelmät ja hankintalain.

3
Opiskelija osaa nimetä elintarvikkeiden laatuketjun osat. Hän osaa työssään kehittää ammattikeittiön hankintoja vastuullisiksi ottaen huomioon erilaiset ruokajärjestelmät ja hankintalain.

1
Opiskelija tunnistaa elintarvikkeiden laatuketjun. Hän tunnistaa ammattikeittiön hankintojen vastuullisuuteen vaikuttavia tekijöitä erilaisissa ruokajärjestelmissä.

Oppimateriaalit

Muu jaksolla osoitettu materiaali.

Toteutustavat

Luennot, ryhmä- ja harjoitustyöt

Siirry alkuun