Marian ja Antin testiopintojakso (5cr)
Code: XX00CN11-3003
General information
- Enrollment
- 01.10.2022 - 16.10.2022
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.11.2022 - 31.12.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 4 cr
- Virtual portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- SeAMK Seinäjoki, Frami
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Free Choice Studies
- Teachers
- Antti Ahola
- Riikka Muurimäki
- Maria Hemminki
- Matti Mäkelä
- Tomi Tupiini
- Testaus Peppi
- Teacher in charge
- Maria Hemminki
- Scheduling groups
- Avoin amk 1 (Size: 0 . Open UAS : 0.)
- Pienryhmä 2 (Size: 0 . Open UAS : 0.)
- Groups
-
ILTATESTI2Multimodal test group 2
- Small groups
- Open UAS 1
- Small group 2
- Course
- XX00CN11
Evaluation scale
1-5
Materials
Järvi-Kääriäinen, T. ja Ollila, M. (2007). Toimiva pakkaus. Helsinki: Pakkausteknologia - PTR ry
Opettajan materiaalit, oheismateriaalit mm. Food Packaging: Robertson, G. (1993).
- Hannu Korkeala (toim.): Elintarvikehygienia ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia
- Elintarvikelainsäädäntö ja alan ohjeistus. mm. Finlex, Evira.
Teaching methods
Lectures, assignments and tasks.
Student workload
Total work load of the course: 135 h
- of which scheduled studies: 50 h
- of which autonomous studies: 85 h
Assessment criteria, approved/failed
Tähän tulee kirjoittaa hylätyn ja hyväksytyn kriteerit.