Kehity ravitsemusosaajana ja -viestijänä ruokaketjussa, Avoin YAMK: RAVIYAMK20
Tunnus: RAVIYAMK20
Kuvaus
Tässä opintokokonaisuudessa syvennät osaamistasi ravitsemuslaadun kysymyksissä koko ruokaketjua ajatellen ja kehityt ravitsemus- ja ruokaviestinnän osaajana. Kokonaisuus vastaa tutkittuun tietoon pohjautuen moneen ajankohtaiseen ja keskustelua herättävään kysymykseen.
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2020-2021 |
Syksy
2020 |
Kevät
2021 |
1. / 2020 | 2. / 2020 | 3. / 2021 | 4. / 2021 | 5. / 2021 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
RAVIYAMK20-1001 |
Kehity ruokaketjun ravitsemusosaajana ja -viestijänä, Avoin YAMK
(Valitaan kaikki) |
10 | ||||||||
CB00CK18 | Opi kirjoittamaan ruoka- ja ravitsemuskysymyksistä mediaan | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||
KA00CB05 | Ravitsemuslaadun kehittäminen | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | 1.3 | 1.3 | 0.8 | 0.8 | 0.8 |
Yhteensä | 10 | 10 | 2.5 | 7.5 | 1.25 | 1.25 | 2.53 | 2.53 | 2.53 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
RAVIYAMK20-1001 |
Kehity ruokaketjun ravitsemusosaajana ja -viestijänä, Avoin YAMK
(Valitaan kaikki) |
10 |
CB00CK18 | Opi kirjoittamaan ruoka- ja ravitsemuskysymyksistä mediaan | 5 |
KA00CB05 | Ravitsemuslaadun kehittäminen | 5 |