Väyläopetussuunnitelma, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka: VÄYLÄBIELI21
Tunnus: VÄYLÄBIELI21
Kuvaus
Väyläopetussuunnitelma, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2021-2022 | 2022-2023 |
Syksy
2021 |
Kevät
2022 |
Syksy
2022 |
Kevät
2023 |
1. / 2021 | 2. / 2021 | 3. / 2022 | 4. / 2022 | 5. / 2022 | 1. / 2022 | 2. / 2022 | 3. / 2023 | 4. / 2023 | 5. / 2023 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
VÄYLÄBIELI21-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
16 | ||||||||||||||||
XX00CG82 | Opiskelu ammattikorkeakoulussa | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | ||||||||||||
XX00CZ96 | Urasuunnittelu ja kansainvälisyys, Väyläopinnot | 2 | 2 | 2 | 2 | |||||||||||||
YPO3A3 | Viestintätaidot | 3 | 3 | 3 | 3 | |||||||||||||
YPO4A3 | Tieto- ja viestintätekniikka | 3 | 3 | 3 | 3 | |||||||||||||
XX00CZ97 | Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | ||||||||||||
YPO2C3 | Projektitoiminnan perusteet | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | ||||||||||||
VÄYLÄBIELI21-1002 |
ALAKOHTAISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
5 | ||||||||||||||||
8B00CZ16 | Algebra ja geometria | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||
VÄYLÄBIELI21-1004 |
AMMATTIOPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 7) |
7 | ||||||||||||||||
8B00CX54 | Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia | 7 | 7 | 7 | 7 | |||||||||||||
8B00CX60 | Pakkaustekniikka | 3 | 3 | 3 | 3 | |||||||||||||
VÄYLÄBIELI21-1005 |
VALINNAISET OPINNOT
(Valitaan (kpl): 1) |
1 | ||||||||||||||||
8B00CX64 | Elintarvikealan lainsäädäntö | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | ||||||||||||
8B00CX65 | Ravitsemuksen perusteet | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | ||||||||||||
Yhteensä | 30 | 13 | 22 | 2 | 11 | 10 | 12 | 1 | 1 | 11 | 0 | 0 | 5 | 5 | 12 | 0 | 0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
VÄYLÄBIELI21-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
16 |
XX00CG82 | Opiskelu ammattikorkeakoulussa | 2 |
XX00CZ96 | Urasuunnittelu ja kansainvälisyys, Väyläopinnot | 2 |
YPO3A3 | Viestintätaidot | 3 |
YPO4A3 | Tieto- ja viestintätekniikka | 3 |
XX00CZ97 | Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot | 3 |
YPO2C3 | Projektitoiminnan perusteet | 3 |
VÄYLÄBIELI21-1002 |
ALAKOHTAISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
5 |
8B00CZ16 | Algebra ja geometria | 5 |
VÄYLÄBIELI21-1004 |
AMMATTIOPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 7) |
7 |
8B00CX54 | Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia | 7 |
8B00CX60 | Pakkaustekniikka | 3 |
VÄYLÄBIELI21-1005 |
VALINNAISET OPINNOT
(Valitaan (kpl): 1) |
1 |
8B00CX64 | Elintarvikealan lainsäädäntö | 2 |
8B00CX65 | Ravitsemuksen perusteet | 2 |