Siirry suoraan sisältöön

Väyläopetussuunnitelma, Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut: VÄYLÄRESTO21

Tunnus: VÄYLÄRESTO21

Kesto:
2 vuotta (30 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2021

Kuvaus

Väyläopetussuunnitelma, Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2021-2022 2022-2023 Syksy
2021
Kevät
2022
Syksy
2022
Kevät
2023
1. / 2021 2. / 2021 3. / 2022 4. / 2022 5. / 2022 1. / 2022 2. / 2022 3. / 2023 4. / 2023 5. / 2023
VÄYLÄRESTO21-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

16
XX00CG82 Opiskelu ammattikorkeakoulussa 2 2 2 1 1
XX00CZ96 Urasuunnittelu ja kansainvälisyys, Väyläopinnot 2 2 2 1 1
YPO3A3 Viestintätaidot 3 3 3 1 1 1
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3 3 3 1 1 1
XX00CZ97 Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot 3 3 3 1.5 1.5
YPO2C3 Projektitoiminnan perusteet 3 3 3 1.5 1.5
VÄYLÄRESTO21-1004
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki)

14
CA00CX02 Elämykselliset ruokapalvelut 2 2 2 0.7 0.7 0.7
CA00CX13 Erityisruokavaliot 2 2 2 0.7 0.7 0.7
CA00DA70 Kestävä kehitys palvelutuotannossa 3 3 3 1 1 1
YE00BW57 Marketing Planning and Implementation in the Food Chain 5 5 5 1.7 1.7 1.7
CA00CX17 Organisaatiokäyttäytyminen 2 2 2 0.7 0.7 0.7
Yhteensä 30 12 18 2 10 8 10 1 1 3.4 3.4 3.4 4 4 3.37 3.37 3.37

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
VÄYLÄRESTO21-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

16
XX00CG82 Opiskelu ammattikorkeakoulussa 2
XX00CZ96 Urasuunnittelu ja kansainvälisyys, Väyläopinnot 2
YPO3A3 Viestintätaidot 3
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3
XX00CZ97 Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot 3
YPO2C3 Projektitoiminnan perusteet 3
VÄYLÄRESTO21-1004
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki)

14
CA00CX02 Elämykselliset ruokapalvelut 2
CA00CX13 Erityisruokavaliot 2
CA00DA70 Kestävä kehitys palvelutuotannossa 3
YE00BW57 Marketing Planning and Implementation in the Food Chain 5
CA00CX17 Organisaatiokäyttäytyminen 2