Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut, Monimuotototeutus: KIRMMK14
Opetussuunitelman tunnus: KIRMMK14
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK)
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Kevät 2014
- Opetuskieli
- suomi
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2013-2014 | 2014-2015 | 2015-2016 | 2016-2017 | Kevät 2014 | Syksy 2014 | Kevät 2015 | Syksy 2015 | Kevät 2016 | Syksy 2016 | Kevät 2017 | 3. / 2014 | 4. / 2014 | 5. / 2014 | 1. / 2014 | 2. / 2014 | 3. / 2015 | 4. / 2015 | 5. / 2015 | 1. / 2015 | 2. / 2015 | 3. / 2016 | 4. / 2016 | 5. / 2016 | 1. / 2016 | 2. / 2016 | 3. / 2017 | 4. / 2017 | 5. / 2017 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
KIRMMK14-1015 |
PERUS- JA AMMATTIOPINTOJA
(Valitaan kaikki ) |
142 - 143 | |||||||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1011 |
Palvelujen tuottaminen
(Valitaan kaikki ) |
35 | |||||||||||||||||||||||||||||
KI15BRPT018 | Ruokapalvelujen tuottaminen | 15 | 15 | 15 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||||||||
KI15BRPT014 | Ruokapalvelujen turvallisuus | 6 | 6 | 6 | 2 | 2 | 2 | ||||||||||||||||||||||||
KI15BRPT015 | Ruokapalvelujen terveellisyys | 6 | 6 | 6 | 2 | 2 | 2 | ||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1009 |
Ruokapalvelujen taloudellisuus
(Valitaan opintopisteitä: 3) |
3 | |||||||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1010 |
Ruokapalvelujen elämyksellisyys
(Valitaan opintopisteitä: 3) |
3 | |||||||||||||||||||||||||||||
KI15AORI006 | Ruokapalveluprosessit | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | ||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1006 |
Viestintä- ja vuorovaikutustaidot
(Valitaan kaikki ) |
24 - 25 | |||||||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1005 |
Opiskelu- ja urasuunnittelutaitojen kehittäminen
(Valitaan kaikki ) |
3 | |||||||||||||||||||||||||||||
KI15AORYDIN | Opiskelutaito ja restonomiksi opiskelu | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||||||||
KI15AORI021 | Urasuunnittelutaitojen kehittäminen 1 | 1 | 1 | 1 | 0.5 | 0.5 | |||||||||||||||||||||||||
KI15AORI002 | Projekti onnistuu! | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | |||||||||||||||||||||||||
KI15AORI003 | Tietotekniikka | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | ||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1003 |
Suomen kieli ja viestintä
(Valitaan opintopisteitä: 4) |
4 | |||||||||||||||||||||||||||||
VIRKARUKI | Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen | 0 | |||||||||||||||||||||||||||||
VIRKARUSU | Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen | 0 | |||||||||||||||||||||||||||||
KI15AKIE107 | Servicesvenska 1 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | ||||||||||||||||||||||||
YELRUOTSER | Ruotsi 2 | 2 - 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | |||||||||||||||||||||||||
VIRKARUKI | Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen | 0 | |||||||||||||||||||||||||||||
VIRKARUSU | Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen | 0 | |||||||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1004 |
Hospitality English
(Valitaan kaikki ) |
6 | |||||||||||||||||||||||||||||
KI15AKIE108 | Hospitality English 1 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | ||||||||||||||||||||||||
KI15AKIE208 | Hospitality English 2 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | ||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1007 |
Palvelujen johtaminen
(Valitaan kaikki ) |
38 | |||||||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1008 |
Ruokapalvelujen johtaminen
(Valitaan kaikki ) |
10 | |||||||||||||||||||||||||||||
KI15BRPJ114 | Jamix-tuotannonohjausjärjestelmä | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||||||||
KI15BRPJ214 | Työvuorosuunnittelun perusteet | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||||||||
KI15BRPJ314 | Ruokatuotannon esimiestoiminta | 4 | 4 | 4 | 2 | 2 | |||||||||||||||||||||||||
KI15BJK3501 | Organisaatiokäyttäytyminen | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||||||||
KI15BRPJ001 | Markkinointi | 4 | 4 | 4 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | ||||||||||||||||||||||||
KI15BRPJ002 | Henkilöstöhallinto | 4 | 4 | 4 | 2 | 2 | |||||||||||||||||||||||||
KI15BRPJ003 | Taloushallinto | 4 | 4 | 4 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | ||||||||||||||||||||||||
KI15BRPJ004 | Ruokapalvelun laatuketjun johtaminen | 4 | 4 | 4 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | ||||||||||||||||||||||||
KI15BRPJ005 | Ravitsemuksen erityiskysymykset | 4 | 4 | 4 | 2 | 2 | |||||||||||||||||||||||||
KI15BRPJ013 | Sopimusoikeus | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | |||||||||||||||||||||||||
KI15CRPK002 | Palvelukonseptin kehittäminen | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | ||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1019 |
Suuntaavat opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 45) |
45 | |||||||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1016 |
Ravitsemuksen syventävät opinnot
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||||||||||
KI15CRPK004 | Ravitsemuksellisuuden kehittäminen | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||||||
KI15CPROJ17 | Ravitsemusviestintä ja -kasvatus | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||||||
KI15CPROJ18 | Topics in Nutrition | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | ||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1018 |
Ruokatuotannon kehittäminen
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||||||||||
KI15CPROJ07 | Ruokatuotteen kehittämisprojekti | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||||||
KI15CRPK005 | Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | ||||||||||||||||||||||||
KI15CPROJ13 | Uudet ruokatuotantoprosessit | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | ||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1017 |
Ruokapalvelujen kehittäminen
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||||||||||
KI15CRPK007 | Esthetics and Functional Space Design | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | ||||||||||||||||||||||||
KI15CPROJ01 | Elämystapahtuma | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | ||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1013 |
Messuprojekti
(Valitaan opintopisteitä: 5) |
5 | |||||||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1012 |
Palveluliiketoiminnan kehittäminen
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||||||||||
KI15CPROJ02 | Liiketoiminnan suunnittelun ja kehittämisen projektit | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||||||
KI15CRPK008 | Development of Food Safety and Quality | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||||||
KI15CPROJ16 | Tilapalvelujen johtaminen | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | ||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1014 |
HOPS:n mukaiset opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 | |||||||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1021 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 10) |
10 | |||||||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1002 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki ) |
30 | |||||||||||||||||||||||||||||
KI15EPEHAR1 | Perusharjoittelu | 12 | 12 | 12 | 4 | 4 | 4 | ||||||||||||||||||||||||
KI15EERHAR1 | Erikoistumisharjoittelu | 18 | 18 | 18 | 6 | 6 | 6 | ||||||||||||||||||||||||
KIRMMK14-1020 |
TUTKIMUSOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
27 | |||||||||||||||||||||||||||||
KI15AMET104 | Tutkimuksen perusteet ja tutkimussuunnitelma | 4 | 4 | 4 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | ||||||||||||||||||||||||
KITILTUTK | Tilastollinen tutkimusprojekti | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||||||
KIKEHPROJ | Kehittämisprojekti | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | ||||||||||||||||||||||||
KI15FTU001 | Opinnäytetyö | 15 | 15 | 15 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||||||||
KI15FTU0002 | Kypsyysnäyte | 0 | |||||||||||||||||||||||||||||
Yhteensä | 210 | 47 | 37 | 73 | 43 | 47 | 0 | 37 | 32 | 41 | 28 | 15 | 15.7 | 15.7 | 15.7 | 0 | 0 | 12.3 | 12.3 | 12.3 | 16 | 16 | 13.8 | 13.8 | 13.8 | 14 | 14 | 5 | 5 | 5 |
Yleiset kompetenssit (AMK)
1 Oppimisen taidot
- osaa arvioida ja kehittää osaamistaan ja oppimistapojaan |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
2 Eettinen osaaminen
- kykenee ottamaan vastuun omasta toiminnastaan ja sen seurauksista |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
3 Työyhteisöosaaminen
- osaa toimia työyhteisön jäsenenä ja edistää yhteisön hyvinvointia |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
4 Innovaatio-osaaminen
- kykenee luovaan ongelmanratkaisuun ja työtapojen kehittämiseen |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
5 Kansainvälistymisosaaminen
- omaa alansa työtehtävissä ja niissä kehittymisessä tarvittavan kielitaidon |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
6 Yrittäjyysosaaminen
- ymmärtää yrityksen toiminnan ja liiketoimintaympäristön vuorovaikutuksen sekä omaksuu yrittäjyyden ja yrittäjämäisen tavan toimia ymmärtää kannattavan yritystoiminnan perusteet |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
7 Laadunhallintaosaaminen
- opiskelija tuntee alalle tyypilliset laatujärjestelmät |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
Luokittelemattomat |
Ruokapalvelujen tuottaminen |
Ruokapalvelujen turvallisuus |
Ruokapalvelujen terveellisyys |
Ruokapalveluprosessit |
Opiskelutaito ja restonomiksi opiskelu |
Urasuunnittelutaitojen kehittäminen 1 |
Projekti onnistuu! |
Tietotekniikka |
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen |
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen |
Servicesvenska 1 |
Ruotsi 2 |
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen |
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen |
Hospitality English 1 |
Hospitality English 2 |
Jamix-tuotannonohjausjärjestelmä |
Työvuorosuunnittelun perusteet |
Ruokatuotannon esimiestoiminta |
Organisaatiokäyttäytyminen |
Markkinointi |
Henkilöstöhallinto |
Taloushallinto |
Ruokapalvelun laatuketjun johtaminen |
Ravitsemuksen erityiskysymykset |
Sopimusoikeus |
Palvelukonseptin kehittäminen |
Ravitsemuksellisuuden kehittäminen |
Ravitsemusviestintä ja -kasvatus |
Topics in Nutrition |
Ruokatuotteen kehittämisprojekti |
Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen |
Uudet ruokatuotantoprosessit |
Esthetics and Functional Space Design |
Elämystapahtuma |
Liiketoiminnan suunnittelun ja kehittämisen projektit |
Development of Food Safety and Quality |
Tilapalvelujen johtaminen |
Perusharjoittelu |
Erikoistumisharjoittelu |
Tutkimuksen perusteet ja tutkimussuunnitelma |
Tilastollinen tutkimusprojekti |
Kehittämisprojekti |
Opinnäytetyö |
Kypsyysnäyte |
Restonomi kompetenssit
1 Palvelukulttuuriosaaminen
- ymmärtää vieraanvaraisuuden (hospitality) alan keskeisenä arvona ja menestystekijänä |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
2 Palvelujärjestelmäosaaminen
- osaa suunnitella, tuottaa ja kehittää palveluja toimintaympäristön vaatimusten mukaan |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
3 Palvelujohtamisosaaminen
- tuntee ja ymmärtää yrityksen strategiat ja osaa hyödyntää niitä palvelutoiminnan ohjauksen työvälineenä |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
4 Liiketoimintaosaaminen
- osaa analysoida asiakkuuksia palveluliiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
5 Palvelujen tuottamisen ja johtamisen palveluympäristöosaaminen
- osaa arvioida hankintojen ja palveluiden tuottamisen vaikutuksia palvelun käyttäjälle, ympäristölle ja yhteiskunnalle |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
Luokittelemattomat |
Ruokapalvelujen tuottaminen |
Ruokapalvelujen turvallisuus |
Ruokapalvelujen terveellisyys |
Ruokapalveluprosessit |
Opiskelutaito ja restonomiksi opiskelu |
Urasuunnittelutaitojen kehittäminen 1 |
Projekti onnistuu! |
Tietotekniikka |
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen |
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen |
Servicesvenska 1 |
Ruotsi 2 |
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen |
Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen |
Hospitality English 1 |
Hospitality English 2 |
Jamix-tuotannonohjausjärjestelmä |
Työvuorosuunnittelun perusteet |
Ruokatuotannon esimiestoiminta |
Organisaatiokäyttäytyminen |
Markkinointi |
Henkilöstöhallinto |
Taloushallinto |
Ruokapalvelun laatuketjun johtaminen |
Ravitsemuksen erityiskysymykset |
Sopimusoikeus |
Palvelukonseptin kehittäminen |
Ravitsemuksellisuuden kehittäminen |
Ravitsemusviestintä ja -kasvatus |
Topics in Nutrition |
Ruokatuotteen kehittämisprojekti |
Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen |
Uudet ruokatuotantoprosessit |
Esthetics and Functional Space Design |
Elämystapahtuma |
Liiketoiminnan suunnittelun ja kehittämisen projektit |
Development of Food Safety and Quality |
Tilapalvelujen johtaminen |
Perusharjoittelu |
Erikoistumisharjoittelu |
Tutkimuksen perusteet ja tutkimussuunnitelma |
Tilastollinen tutkimusprojekti |
Kehittämisprojekti |
Opinnäytetyö |
Kypsyysnäyte |
amk:tutkintoon johtava koulutus
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
KIRMMK14-1015 |
PERUS- JA AMMATTIOPINTOJA
(Valitaan kaikki ) |
142 - 143 |
KIRMMK14-1011 |
Palvelujen tuottaminen
(Valitaan kaikki ) |
35 |
KI15BRPT018 | Ruokapalvelujen tuottaminen | 15 |
KI15BRPT014 | Ruokapalvelujen turvallisuus | 6 |
KI15BRPT015 | Ruokapalvelujen terveellisyys | 6 |
KIRMMK14-1009 |
Ruokapalvelujen taloudellisuus
(Valitaan opintopisteitä: 3 ) |
3 |
KIRMMK14-1010 |
Ruokapalvelujen elämyksellisyys
(Valitaan opintopisteitä: 3 ) |
3 |
KI15AORI006 | Ruokapalveluprosessit | 2 |
KIRMMK14-1006 |
Viestintä- ja vuorovaikutustaidot
(Valitaan kaikki ) |
24 - 25 |
KIRMMK14-1005 |
Opiskelu- ja urasuunnittelutaitojen kehittäminen
(Valitaan kaikki ) |
3 |
KI15AORYDIN | Opiskelutaito ja restonomiksi opiskelu | 2 |
KI15AORI021 | Urasuunnittelutaitojen kehittäminen 1 | 1 |
KI15AORI002 | Projekti onnistuu! | 3 |
KI15AORI003 | Tietotekniikka | 3 |
KIRMMK14-1003 |
Suomen kieli ja viestintä
(Valitaan opintopisteitä: 4 ) |
4 |
VIRKARUKI | Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen | 0 |
VIRKARUSU | Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen | 0 |
KI15AKIE107 | Servicesvenska 1 | 3 |
YELRUOTSER | Ruotsi 2 | 2 - 3 |
VIRKARUKI | Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, kirjallinen | 0 |
VIRKARUSU | Julkisyhteisöjen henkilöstön ruotsin kielen taito, suullinen | 0 |
KIRMMK14-1004 |
Hospitality English
(Valitaan kaikki ) |
6 |
KI15AKIE108 | Hospitality English 1 | 3 |
KI15AKIE208 | Hospitality English 2 | 3 |
KIRMMK14-1007 |
Palvelujen johtaminen
(Valitaan kaikki ) |
38 |
KIRMMK14-1008 |
Ruokapalvelujen johtaminen
(Valitaan kaikki ) |
10 |
KI15BRPJ114 | Jamix-tuotannonohjausjärjestelmä | 2 |
KI15BRPJ214 | Työvuorosuunnittelun perusteet | 2 |
KI15BRPJ314 | Ruokatuotannon esimiestoiminta | 4 |
KI15BJK3501 | Organisaatiokäyttäytyminen | 2 |
KI15BRPJ001 | Markkinointi | 4 |
KI15BRPJ002 | Henkilöstöhallinto | 4 |
KI15BRPJ003 | Taloushallinto | 4 |
KI15BRPJ004 | Ruokapalvelun laatuketjun johtaminen | 4 |
KI15BRPJ005 | Ravitsemuksen erityiskysymykset | 4 |
KI15BRPJ013 | Sopimusoikeus | 3 |
KI15CRPK002 | Palvelukonseptin kehittäminen | 5 |
KIRMMK14-1019 |
Suuntaavat opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 45 ) |
45 |
KIRMMK14-1016 |
Ravitsemuksen syventävät opinnot
(Valitaan kaikki ) |
15 |
KI15CRPK004 | Ravitsemuksellisuuden kehittäminen | 5 |
KI15CPROJ17 | Ravitsemusviestintä ja -kasvatus | 5 |
KI15CPROJ18 | Topics in Nutrition | 5 |
KIRMMK14-1018 |
Ruokatuotannon kehittäminen
(Valitaan kaikki ) |
15 |
KI15CPROJ07 | Ruokatuotteen kehittämisprojekti | 5 |
KI15CRPK005 | Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen | 5 |
KI15CPROJ13 | Uudet ruokatuotantoprosessit | 5 |
KIRMMK14-1017 |
Ruokapalvelujen kehittäminen
(Valitaan kaikki ) |
15 |
KI15CRPK007 | Esthetics and Functional Space Design | 5 |
KI15CPROJ01 | Elämystapahtuma | 5 |
KIRMMK14-1013 |
Messuprojekti
(Valitaan opintopisteitä: 5 ) |
5 |
KIRMMK14-1012 |
Palveluliiketoiminnan kehittäminen
(Valitaan kaikki ) |
15 |
KI15CPROJ02 | Liiketoiminnan suunnittelun ja kehittämisen projektit | 5 |
KI15CRPK008 | Development of Food Safety and Quality | 5 |
KI15CPROJ16 | Tilapalvelujen johtaminen | 5 |
KIRMMK14-1014 |
HOPS:n mukaiset opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 15 ) |
15 |
KIRMMK14-1021 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 10 ) |
10 |
KIRMMK14-1002 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki ) |
30 |
KI15EPEHAR1 | Perusharjoittelu | 12 |
KI15EERHAR1 | Erikoistumisharjoittelu | 18 |
KIRMMK14-1020 |
TUTKIMUSOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
27 |
KI15AMET104 | Tutkimuksen perusteet ja tutkimussuunnitelma | 4 |
KITILTUTK | Tilastollinen tutkimusprojekti | 5 |
KIKEHPROJ | Kehittämisprojekti | 3 |
KI15FTU001 | Opinnäytetyö | 15 |
KI15FTU0002 | Kypsyysnäyte | 0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.